Αναζήτηση

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Εξέλιξη σοκ! στην άγρια δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου

Εξέλιξη σοκ! στην άγρια δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου
Εξέλιξη σοκ! στην άγρια δολοφονία του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου...

Συνεχίζει να συγκλονίζει η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Γέρακα.

Τουλάχιστον δύο ήταν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης κατά του άτυχου Αρχιμανδρίτη, το βράδυ της 13ης Φεβρουαρίου. Αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, οι οποίοι ηγούνται των ερευνών.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Έθνος», η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στη θωρακική ζώνη, πιθανότατα από γροθιές και κλωτσιές, στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. 
Από τα βίαια χτυπήματα προκλήθηκαν κατάγματα σε τρία πλευρά του αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε φιμωμένος με πετσέτα στο υπνοδωμάτιό του.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες παραπλάνησαν τον ιερέα για να τους ανοίξει την πόρτα, υπόθεση που εξηγεί και το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, και στη συνέχεια του επιτέθηκαν. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν αποκλείεται να υπήρχε και τρίτο άτομο, που είχε «καθήκοντα» τσιλιαδόρου, καθώς το θύμα ήταν ιδιαιτέρως γνωστό και αγαπητό στην περιοχή του, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση.
Προσφορές έως 90% στα πιο Hot σημεία της πόλης!(εστιατόρια,ξενοδοχεία,ινστιτούτα αισθητικής,κομμωτήρια κ.π.α)
Σύμφωνα με αξιωματικό που μετέχει στις έρευνες, η υπόθεση αντιμετωπίζεται ως ληστεία μετά φόνου. «Από το σπίτι του ιερέα είχαν αφαιρεθεί όλα τα χρήματα, οι δράστες είχαν αδειάσει και το πορτοφόλι του, ενώ δεν βρέθηκε τίποτε το πολύτιμο. Δεν άφησαν κανέναν χώρο χωρίς να τον ψάξουν. Ίχνη διάρρηξης εντοπίστηκαν μόνο σε ένα σκρίνιο όπου το θύμα φύλαγε αρχιερατικά εγκόλπια, χρυσούς σταυρούς και διάφορα ιερατικά σκεύη, τα οποία, επίσης, εκλάπησαν» προσθέτει ο αξιωματικός.

newsbomb.gr

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου