Αναζήτηση

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Βίντεο: Γυναίκα κάνει καμάκι σε άνδρες στο δρόμο για να τους δείξει πώς είναι

Βίντεο: Γυναίκα κάνει καμάκι σε άνδρες στο δρόμο για να τους δείξει πώς είναι
Μια γυναίκα δεν αντέχει τις 'προσβολές' που δέχεται από άνδρες στο δρόμο και αποφάσισε να τους δείξει πόσο άβολο είναι.
Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο οι άνδρες στο δρόμο να την πέφτουν άγαρμπα στις γυναίκες με πρόστυχα ''κοπλιμέντα'' .

Μια γυναίκα δεν μπορούσε να το ανεχτεί άλλο αυτό και πήρε την κατάσταση στα χέρια της. Θέλοντας να δείξει στους άνδρες πως είναι να είσαι το θύμα, παίρνει για λίγο το ρόλο τους. Δηλαδή την πέφτει σε περαστικούς και τους ψιθυρίζει περνώντας από δίπλα τους διάφορα... κοπλιμέντα.

Πως αντιδρούν οι άνδρες ; Μα φυσικά το λατρεύουν. Μάλλον τους έφτιαξε τη μέρα αντί να πετύχει το σκοπό της.

Δείτε το βίντεο με τις απολαυστικές αντιδράσεις:

To erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί από το 2011. Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σεξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια.
Οσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου