Αναζήτηση

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!
Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ απο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου!

Πολιτική ανυπακοή "για να πέσει, το καθεστώς", με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που πηγαίνει στο παράνομο χρέος, τους δανειστές και σε φόρους χωρίς ανταποδοτικότητα, έθεσε ως στόχο η επικεφαλής της Πλεύσης

Γενική πολιτική ανυπακοή “για να πέσει, το καθεστώς”, με άρνηση πληρωμής κάθε οφειλής που πηγαίνει στο παράνομο χρέος, τους δανειστές και σε φόρους χωρίς ανταποδοτικότητα, έθεσε ως στόχο της συμμαχίας πολιτών στην οποία προσβλέπει η επικεφαλής της Πλεύσης Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Διαφήμιση


Η τέως πρόεδρος της Βουλής που άρχισε χτες 6 Φεβρουαρίου τις συναντήσεις με τους πολίτες, από τις παρυφές των Εξαρχείων και το μουσικό θέατρο “Σφίγγα”, ξεκίνησε την ομιλία της τονίζοντας ότι “είμαστε αυτά που κάνουμε. Χρειάζονται πράξεις, αυταπάρνηση και αυτοθυσία. Γιατί η κυβέρνηση θα πέσει, ίσως σύντομα. Αλλά πρέπει να ρίξουμε τη δεσποτεία, τους δανειστές και τα κόμματα που τους στήριξαν και τους στηρίζουν”.
Τοποθετούμενη εναντίον του ευρώ που το χαρακτήρισε εργαλείο υποδούλωσης και της ΕΚΤ, των τραπεζών “που επισπεύδουν κατασχέσεις κατά των πολιτών που τις αιμοδότησαν” αλλά και γενικότερα “εναντίον του τραπεζικού συστήματος και του επικεφαλής του”, η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι τα ερωτήματα “μέσα ή έξω από την ΕΕ, το ευρώ, το ΔΝΤ” δεν έχουν νόημα όταν “οι δυνάστες δανειστές” μας θέλουν “υπό”.

“Διεκδικούμε” είπε “Ελευθερία, Δημοκρατία, να διαρραγεί η συνθήκη της υποτέλειας και να υπάρξει έλεγχος του νομίσματος, των μέσων παραγωγής και του τραπεζικού συστήματος”, ενώ -καταχειροκροτούμενη- μίλησε για την ανάγκη 'λογοδοσίας όλων των υπεύθυνων για την καταστροφή της χώρας μας” και για “πραγματική απονομή δικαιοσύνης” με την τιμωρία των “πρωτεργατών – στυλοβατών του καθεστώτος”.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στάθηκε επίσης στην διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών λέγοντας ότι η Πλεύση θα προτείνει “πρακτικούς τρόπους μη αναγνώρισης των εκπροσώπων της Γερμανίας” αλλά και μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων ενώ χαρακτήρισε καθοριστική την συνεργασία με τους πολίτες των άλλων ευρωπαΪκών χωρών, αναφερόμενη ιδιαιτέρως στον συμπρόεδρο του Αριστερού κόμματος Ζαν Λυκ Μελανσόν και τον ευρωβουλευτή του De Linke Φάμπιο Ντε Μάζι που χαιρέτισαν με βιντεομηνύματα την εκδήλωση.
Η επικεφαλής της Πλεύσης που χαρακτήρισε το “καράβι”... μαχητικό και όχι κρουαζιερόπλοιο προσδιορίζοντας τα επόμενα βήματα, ανακοίνωσε ότι θα περιοδεύσει το δίμηνο Φεβρουαρίου Μαρτίου σε όλη τη χώρα για επαφές με τους δικηγορικούς συλλόγους και τους πολίτες και στόχο τη δημιουργία πανελλαδικής νομικής πλατφόρμας υπεράσπισης της ανυπακοής, στην οποία θα καλέσει να συνδράμουν οι αντιμνημονιακές πολιτικές δυνάμεις, ενώ στη συνέχεια, το δίμηνο Μαρτίου Απριλίου προβλέπεται η δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας οργάνωσης της πολιτικής ανυπακοής.
Διαφήμιση


Σύμφωνα με το σχέδιο της κ. Κωνσταντοπούλου οι διαδικασίες θα οδηγήσουν σε οργανωτική διάσκεψη όπου θα ανακοινωθεί “πότε ξεκινά η γενική, καθολική ανυπακοή”, ενώ η ίδια, στις 11-12 Μαρτίου θα συμμετάσχει σε Διεθνή Διάσκεψη στη Ρώμη που οργανώνεται από το Plan B και τον Μελανσόν, για το πώς θα απεμπλακούν από το ευρώ οι χώρες της Ευρώπης.
Παράλληλα, η επικεφαλής της Πλεύσης ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην πρωτοβουλία του Γερμανού ευρωβουλευτή του De Linke Φάμπιο Ντε Μάζι που ετοιμάζει μήνυση κατά της ΕΚΤ για την επιβολή των capital controls και τον εκβιασμό των Ελλήνων πολιτών τον Ιούλιο του 2015.
Η κ. Κωνσταντοπούλου που δήλωσε ότι η Πλεύση δεν είναι κλασικό κόμμα για να ξεκινά από τις οργανώσεις, τα προγράμματα και τις θέσεις αλλά προσβλέπει σε μια συμμαχία πολιτών που θα δώσει μια μάχη “αντοχής και αυταπάρνησης” καθώς “η επιβίωση περνά μέσα από την διεκδίκηση της ζωής μας”.
Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Αρνούμενη ότι ηγείται ενός προσωπαγούς κόμματος, χαρακτήρισε την Πλεύση “κόμμα προσωπικής ευθύνης” συμπληρώνοντας ότι “θα υπηρετήσει μέχρι τέλους αυτήν την ευθύνη” καθώς “έχει πάρει απόφαση να δώσει και την ζωή της ακόμα για να ελευθερώσει την πατρίδα”.
Διόλου τυχαία, για το κλείσιμο της ομιλίας της η Ζωή Κωνσταντοπούλου επέλεξε μια σαφή αναφορά στο Σύνταγμα, τονίζοντας ότι “η υπεράσπιση της πατρίδας, της Δημοκρατίας, του Συντάγματος, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και η γενική ανυπακοή είναι το μεγάλο όπλο της αντίστασης”.

news247.gr

airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Διαγωνισμοί μέσω SMS με ερωτήσεις γνώσεων και πλούσια δώρα όπως iPhone, PlayStation, δωροεπιταγές και μετρητά!

Πάρε λεφτά πίσω από τις online αγορές σου στα πιο γνωστά καταστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου