Αναζήτηση

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Μίλαγε με την κοπέλα του με ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ενώ είχε την ΓΚΟΜΕΝΑ του στο κρεβάτι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε (VIDEO)

Μίλαγε με την κοπέλα του με ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ενώ είχε την ΓΚΟΜΕΝΑ του στο κρεβάτι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε (VIDEO)

Μίλαγε με την κοπέλα του με ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ ενώ είχε την ΓΚΟΜΕΝΑ του στο κρεβάτι! ΔΕΙΤΕ τι έγινε (VIDEO)

Είναι μερικές φάρσες τις οποίες τις βλέπεις και λες πώς δεν θα ήθελες σε τίποτα να είσαι στην θέση του πρωταγωνιστή της φάρσας.
Έτσι και αυτή η φάρσα που θα δείτε.
Διαφήμιση




Το αγόρι σκέφτηκε να κάνει μια γερή φάρσα στην κοπέλα του μιας και ξέρει πώς είναι ζηλιάρα. 

Έτσι σκέφτηκε να μιλήσουν ένα πρωί όπως συνήθιζαν με βιντεοκλήση και να φέρει έναν φίλο του ο οποίος φορούσε μια περούκα προκειμένου κατά την διάρκεια της βιντεοκλήσης να φανεί το μαλλί της υποτιθέμενης γυναίκας…

Η συνέχεια στο βίντεο


πηγη:athensmagazine.gr

To erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί από το 2011. Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σεξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια.
Οσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΙΤ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου