Αναζήτηση

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Το βίντεο που έγινε viral❗ Παρουσιαστής χουφτώνει μοντέλο στον αέρα και αυτή τον πλακώνει στα χαστούκια❗ ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Το βίντεο που έγινε viral❗ Παρουσιαστής χουφτώνει μοντέλο στον αέρα και αυτή τον πλακώνει στα χαστούκια❗ ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Το βίντεο που έγινε viral❗ Παρουσιαστής χουφτώνει μοντέλο στον αέρα και αυτή τον πλακώνει στα χαστούκια❗ ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Ποιος είπε ότι όταν μία γυναίκα δείχνει τα οπίσθιά της σε εθνικό δίκτυο, θα κάτσει να της… τα πιάνει ο καθένας; Μοντέλο από τη Βραζιλία όχι μόνο δεν ανέχθηκε το «χέρι» του παρουσιαστή, αλλά ξέσπασε πάνω του την οργή της, καθώς τον πλάκωσε στα χαστούκια, ενώ η εκπομπή βρισκόταν στον «αέρα».
To erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί από το 2011. Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σεξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια.
Οσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.

Η ασυγκράτηση Ραΐσα Τεϊσέιρο Μέλο βγήκε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Βραζιλίας προβάλοντας τα εντυπωσιακά γυμνασμένα οπίσθιά της και το σώμα της. Η κοπέλα βγάζει τα προς το ζειν με φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η παρουσία της στην εκπομπή θα ήταν μία καλή ευκαιρία να προβληθεί περισσότερο. Ο παρουσιαστής πίστεψε, προφανώς, πως μπορεί να… δοκιμάσει λίγο από το… προϊόν. Υπολόγισε, όμως, δίχως τον ξενοδόχο και το πλήρωσε ακριβά.

Μόλις άπλωσε το χέρι του στο δεξί οπίσθιο της Μέλο, η οποία εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαγιό τάνγκα, εκείνη άρχισε να του πετά ό,τι έβρισκε μπροστά της και στο τέλος τον πλάκωσε και στα χαστούκια, ώστε να καταλάβει ότι ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια.


Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου