Αναζήτηση

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Γιατί είναι πιο εύκολο να διαλύονται οι σχέσεις από το να έχουν διάρκεια;

Γιατί είναι πιο εύκολο να διαλύονται οι σχέσεις από το να έχουν διάρκεια;
Οι ερωτικές σχέσεις δεν είναι δύσκολες, είναι προσαρμοσμένες στην ταχύτητα και την ευκολία των καιρών. Όταν το μότο σήμερα είναι «κάνε κάτι για τον εαυτό σου», η λύση για τις σχέσεις είναι «κάνε κάτι για τον άλλον».

Σε μια εποχή που σου λένε όλοι να είσαι ανεξάρτητη, επιτυχημένη στη δουλειά σου, δυναμική, να γεμίζεις τη βαλίτσα σου και να φεύγεις μόνη σου ταξίδια, υπάρχει κάτι που θέλει να μην καλλιεργείς τόσο το «εγώ» σου. Οι σχέσεις.
Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου
Το μήνυμα που έρχεται από παντού είναι ότι όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση είναι καλύτερα να έχεις διαχωρίσει το χώρο σου και το χρόνο σου. Να πηγαίνεις παράλληλα με τον άλλον και όχι μαζί. Και όλο αυτό δεν φαίνεται σε κανέναν λάθος. Διανύουμε τα χρόνια που το fast food δεν είναι μόνο το burger. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ημέρας είναι αυτή που χαλαρώνουμε μόνοι στον καναπέ κοιτώντας το ταβάνι, τις περισσότερες ώρες τις περνάμε κοιτώντας μόνοι κάποια οθόνη και θεωρούμε πως πραγματική απόλαυση είναι οι στιγμές που κάνουμε μόνοι γυμναστική, ποδήλατο ή βλέπουμε την αγαπημένη μας ταινία σε κάποιο θερινό σινεμά. Όλα αυτά δεν είναι λάθος αν αγαπάς τη μοναξιά σου. Είναι όμως λάθος αν αγαπάς κάποιον άλλον.
Το βασικό πρόβλημα είναι πως όλα τα παραπάνω είναι δυνάμεις φυγόκεντρες από τη σχέση όταν η κεντρομόλος είναι να προσφέρεις στον άλλον. Η σεξουαλική επιθυμία είναι ο βασικός λόγος που είμαστε εκεί έξω και φλερτάρουμε, όμως είναι και το πρώτο πράγμα που φθείρεται και ξεφουσκώνει. Μετά αρχίζουμε να σκεφτόμαστε πόσες υποχωρήσεις χρειάζονται, πόσα πρέπει να αλλάξουμε ή να θυσιάσουμε, πόσο καλύτερα ήταν που δεν πατούσε κανείς τα όρια μας και δεν μας χαλούσε την ησυχία και τελικά δε μπαίνουμε καν στον κόπο.
To νέο online supermarket e-Fresh.gr άνοιξε με πάνω από 10.000 προϊόντα και αυθημερόν παραδόσεις!

Για να υπάρξει διαχρονική σχέση μην κάνεις υποχωρήσεις όπως μας έλεγαν οι γιαγιάδες μας, βάλε απλά τον κόσμο του άλλου μέσα στον δικό σου, μείωσε τον εγωισμό και προσπάθησε να μείνεις τη στιγμή που όλα σου λένε να φύγεις γιατί ζορίζουν τα πράγματα.

πηγή: instyle.gr

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου