Αναζήτηση

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ αθλητής❔ Μην χάνεις χρόνο...ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ❗ ➤ ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ αθλητής❔ Μην χάνεις χρόνο...ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ❗ ➤ ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ αθλητής❔ Μην χάνεις χρόνο...ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΣΟΥ ❗ ➤ ➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Αν ασχολείσαι με τον αθλητισμό και ψάχνεις τον τρόπο να προβληθείς, το athlenda είναι το εργαλείο σου! Σε βοηθά να έρθεις κοντά σε όσους μπορούν πραγματικά να παίξουν ρόλο στην καριέρα σου! Συνδέσου με scouts, agents, προπονητές...δείξε ποιός είσαι, δείξε τι αξίζεις και κατάκτησε την κορυφή!
Advertisement

Μία πλατφόρμα δικτύωσης  επιτρέπει στους αθλητές να προωθήσουν το προφίλ τους και άρα το ταλέντο τους σε ανιχνευτές ταλέντων, προπονητές, ομάδες και πανεπιστήμια, κυνηγώντας έτσι το αθλητικό τους όνειρο.

Αυτό που ξεχωρίζει το athlenda από άλλες εφαρμογές είναι ότι ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια της κοινωνικής δικτύωσης. Είναι το μοναδικό ψηφιακό αθλητικό δίκτυο που προσφέρει ένα εργαλείο προσωπικής βιντεοανάλυσης στου αθλητές. Η βίντεο-ανάλυση ανέκαθεν αποτελούσε και αποτελεί ακόμα το βασικό εργαλείο εντοπισμού ταλέντων για scouts και προπονητές. Για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα στον αθλητή να αναλύσει ο ίδιος τα βίντεο ολόκληρων αγώνων σε σκηνές (highlights), απομονώνοντας τις φάσεις που τον περιέχουν και οργανώνοντάς τες ανά ενέργεια, μέσα στο δικό του αθλητικό βιογραφικό. Έτσι, η παρουσίαση το προφίλ ενός αθλητή ξεφεύγει από την απλή καταγραφή χαρακτηριστικών και εμπειριών και φθάνει στην πραγματική απόδειξη του ταλέντου, μέσα από συγκεκριμένη και οργανωμένη βιβλιοθήκη highlights.

Τι πετυχαίνει ο αθλητής με την εγγραφή του
Διαφήμιση


Αυτοπροβολή: Προβάλλεται και παρουσιάζει το ταλέντο σε χιλιάδες ομάδες, ανιχνευτές ταλέντων, agents και προπονητές ανά τον κόσμο
Αναζήτηση: Αναζητά ο ίδιος αυτό που ψάχνει, είτε πρόκειται για μία θέση σε ομάδα, ατζέντη για εκπροσώπηση, προπονητή ή ακόμα και υποτροφία από αμερικάνικο πανεπιστήμιο.
Καταγράφει το αθλητικό του ιστορικό, παρατηρεί τον εαυτό του μέσω της βιντεοανάλυσης και βελτιώνεται
Διαφήμιση


Δικτυώνεται, ενημερώνεται και επικοινωνεί μέσα σε ένα καθαρά αθλητικό δίκτυο.
Πάνω από όλα, πραγματοποιούνται αθλητικά όνειρα, υποστηρίζοντας τα εκατομμύρια των αθλητών ανά τον κόσμο και προσφέροντας τους το έδαφος για την καλλιέργεια και την αξιοποίηση του ταλέντου τους!

Bρείτε τα γράμματα που λείπουν, βάλτε τα στη σωστή σειρά και διεκδικήστε μία δωροεπιταγή αξίας 350€ για ξέφρενα ψώνια στο σούπερ μάρκετ της επιλογής σας

Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου