Αναζήτηση

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πόσοι Έλληνες κάνουν έρωτα από το πρώτο ραντεβού;




Πόσο πρόθυμοι είναι οι Έλληνες να πέσουν στο κρεβάτι (ή στο πάτωμα, ή στο τραπέζι, ή οπουδήποτε) έπειτα από ένα μόνο ραντεβού; Η ελληνική πλατφόρμα για online dating, BlindChat, ή καλύτερα οι χρήστες της, απαντούν σ’ αυτό το ερώτημα. Ναι ή όχι; Τα αποτελέσματα κυμαίνονται από τα ευκόλως εννοούμενα, μέχρι και τα πιο… απρόσμενα.
Διαφήμιση


Ας βγάλουμε πρώτα το πιο αναμενόμενο απ’ την μέση: από τους σχεδόν 39.000 χρήστες που απάντησαν, το 86% των ανδρών απάντησε πως ναι, θα έκανε ερωτα από το πρώτο ραντεβού. Αυτό, βέβαια, σημαίνει πως ένας στους δέκα άντρες προτιμά να περιμένει για να σιγουρευτεί. Κι αν για τους άντρες λίγο-πολύ ήμασταν σίγουροι, ισχύει το ανάποδο κλισέ για τις γυναίκες;
To erodate.gr είναι μια σχετικά νέα ιστοσελίδα γνωριμιών καθώς λειτουργεί από το 2011. Είναι από τις λίγες αξιόλογες ιστοσελίδες γνωριμιών ενηλίκων που είναι αποκλειστικά για την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, μόνο για σεξ, για απλή παρέα και γιατί όχι και για μια ολόκληρη ζωή.
Στην ιστοσελίδα υπάρχουν όλα όσα θα χρειαστείς για να βρεις τον ιδανικό σύντροφο καθώς η ιστοσελίδα φιλοξενεί το δικό της φόρουμ με πικάντικες συζητήσεις, το δικό της τμήμα αγγελιών και ειδικό τμήμα με παιχνίδια για ‘’παιχνίδι’’ και φλερτ με άλλους χρήστες με ένα διαφορετικό τρόπο. για να βρείτε σύντροφο γρήγορα και απλά: Γνωριμίες, συμπάθεια, πάθος, κορίτσια, αγγελίες, γκόμενες, συνοδεία, συνομιλία, φόρουμ, συναντήσεις και άλλα προνόμια.
Οσον αφορά τις γυναίκες που υπάρχουν στην ιστοσελίδα, το 90% είναι Ελληνίδες από όλη την επικράτεια, με το 46% από αυτών να έχουν δηλώσει - σε μια από τις ψηφοφορίες που διεξήχθησαν - πως γράφτηκαν στο erodate.gr με σκοπό να έχουν σεξουαλικές σχέσεις με αλλά άτομα. Η εγγραφή στην ιστοσελίδα είναι Δωρεάν. Οι χρήστες έχουν την επιλογή να αναβαθμίσουν τους εαυτούς τους σε Gold Members και σε VIP Members με το κάθε ένα να προσφέρει έχει τα δικά του ωφελήματα.
Οι απαντήσεις των γυναικών, λοιπόν, ήταν μοιρασμένες σχεδόν 50 – 50, με το «ναι» να προηγείται ελάχιστα. Τα αποτελέσματα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Βλέπουμε, επίσης, ποιες περιοχές της Ελλάδας είναι πιο… ανοιχτές ή αρνητικές στην ιδέα του ερωτα από το πρώτο ραντεβού.

Για τους άντρες της Πελοποννήσου, το ερωτα φαίνεται πως πρέπει να ακολουθήσει ένα πιο συναισθηματικό δέσιμο, με το 22% των αντρών να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν το κάνει από το πρώτο βράδυ, με την Κρήτη και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη να ακολουθούν με 15%. Σίγουρα, αυτά τα νούμερα δεν είναι εξωφρενικά υψηλά, αλλά είναι αρκετά μεγάλα για να σπάσουν κάπως το στερεότυπο ότι το μόνο πράγμα που έχουν οι άντρες στο μυαλό τους είναι το σεξ.
Διαφήμιση


Όσον αφορά τις γυναίκες, στην Δυτική Μακεδονία βλέπουμε ένα θεαματικό 70% να δηλώνει εντάξει με το ερωτα από το πρώτο ραντεβού. Ακολουθούν οι γυναίκες από την Θεσσαλία, με δεκατρείς ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. Πού ακούσαμε τα περισσότερα «όχι»; Στην λεβεντογέννα Κρήτη, όπου 2 στις 3 γυναίκες δεν πρόκειται να κάνουν ερωτα από την πρώτη βραδιά, ενώ ακολουθεί η Στερεά Ελλάδα με 43%.

Τα συμπεράσματα από αυτή την έρευνα… δικά σας. Πιστεύετε ότι η προθυμία στο ερωτα έχει να κάνει με τον τόπο καταγωγής; Το σίγουρο είναι – για άλλη μια φορά – ότι σιγά-σιγά η εικόνα που θέλει τον άντρα κυνηγό και την γυναίκα σεμνή δεσποσύνη καταρρίπτεται. Κι αυτό είναι καλά νέα για όλους, ερωταςξ δεν είναι ντροπή!

Πηγή: BlindChat


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου