Αναζήτηση

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ! Ενέκριναν κόμμα που ίδρυσε βαρυποινίτης

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ! Ενέκριναν κόμμα που ίδρυσε βαρυποινίτης
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΚΑΦΑ! Ενέκριναν κόμμα που ίδρυσε βαρυποινίτης

Απίστευτο κι όμως κυπριακό... και τραγελαφικό, καθώς το σύστημα για πολλοστή φορά αποδεικνύεται "τρύπιο"!
Αυτή την φορά στην γκάφα υπέπεσε η υπηρεσία Εφόρου Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, εγκρίνοντας αίτηση εγγραφής νέου πολιτικού κόμματος, ηγέτης του οποίου δεν είναι άλλος από τον ισοβίτη Ανδρέα Ονουφρίου!
Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου
Σύμφωνα με την εφημερίδα ο "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ", ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, που είναι ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Κ. Νικολαϊδης, έσπευσε, ετεροχρονισμένα ωστόσο, να ανακαλέσει την άδεια εγγραφής του κόμματος του οποίου καταπώς φαίνεται πέραν του επικεφαλής ισοβίτη έχει ως στελέχη άλλους κατάδικους των Κεντρικών Φυλακών. 

Κατόπιν αυτών των ιλαροτραγικών καταστάσεων, ο ισοβίτης εκλήθη να επιστρέψει στον Έφορο το πιστοποιητικό εγγραφής του κόμματος το οποίο φέρει τον πομπώδη τίτλο «Κίνημα Δικαιοσύνης». Όπως προκύπτει, ουδείς αντελήφθη ότι ο Ονουφρίου, ο οποίος αποδεικνύεται και εντός κελιού εξίσου ευρηματικός με την εποχή που ήταν ελεύθερος, διαμένει στις Κεντρικές Φυλακές και όχι βέβαια στη διεύθυνση που έδωσε, ως ηγέτης του κόμματος το οποίο ο ίδιος βάφτισε.

Σε επιστολή του κ. Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος υπογράφει «για Γενικό Διευθυντή…» και η οποία απευθύνεται προς τον «αγαπητό» κ. Ονουφρίου, αναφέρονται και τα εξής:
Διαφήμιση


«Έχω οδηγίες να αναφερθώ στην ταυτάριθμη επιστολή μου ημερ. 16.11.2016, σχετικά με το πιο πάνω θέμα, και να σας πληροφορήσω ότι ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, λαμβάνοντας υπόψιν τα πιο κάτω νέα δεδομένα που τέθηκαν ενώπιόν του, προχώρησε σε επανεξέταση της αίτησης εγγραφής του υπό αναφορά κόμματος.

Ενόψει του γεγονότος ότι αποκρύψατε την καταδίκη σας σε ισόβια ποινή φυλάκισης, καθώς και τη διεύθυνση διαμονής τόσο εσάς προσωπικά όσο και άλλων μελών της ηγεσίας του κόμματος σας, που καταδεικνύει δόλο ή απατηλή ενέργεια, ο Έφορος αποφάσισε την ανάκληση της εγγραφής του κόμματος. Στη λήψη της απόφασης αυτής συνηγόρησε και το γεγονός ότι εσείς, ο αναφερόμενος ως πρόεδρος του κόμματος, έχετε καταδικαστεί πλειστάκις και μάλιστα για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου δις, κατοχής εκρηκτικών υλών, απόδρασης, κατοχής πυροβόλων όπλων, κ.ά. που εγείρουν ερωτηματικά για τη σοβαρότητα του σκοπού και των επιδιώξεων του κόμματος, το οποίο μάλιστα θέλει να φέρει την επωνυμία “Κίνημα Δικαιοσύνης”. Ως εκ των ανωτέρω, παρακαλώ όπως παραδώσετε το πιστοποιητικό εγγραφής του υπ’ αναφορά κόμματος στη Διεύθυνση του Τμήματος Φυλακών, ώστε αυτό να επιστραφεί στην Υπηρεσία μας. Ενημερώνεστε ότι το υπ’ αναφορά κόμμα έχει ήδη διαγραφεί από το Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων.»

Και μη χειρότερα εμείς έχουμε να προσθέσουμε...

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΑΣΙΚΟ

Το κόμμα με την επωνυμία «Κίνημα Δικαιοσύνης» και πρόεδρο ισοβίτη κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών έχει ήδη διαγραφεί από το Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος.
Διαφήμιση


Όπως αναφέρει επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Χάσικος, κληθείς σήμερα να σχολιάσει σχετικό δημοσίευμα για εγγραφή στο «Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων» που τηρεί το ΥΠΕΣ κόμμα με την επωνυμία ‘Κίνημα Δικαιοσύνης` με πρόεδρο ισοβίτη κατάδικο των Κεντρικών Φυλακών, είπε πως φαίνεται ότι μέσα από ατέλειες που υπάρχουν στο σύστημα, εν εγράφη ένα τέτοιο κόμμα.

“Μόλις, όμως, η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΣ και, συγκεκριμένα, ο Έφορος Τήρησης Μητρώου Πολιτικών Κομμάτων, διαπίστωσε ότι υπήρξε δόλος/απατηλή ενέργεια, αποφάσισε τη διαγραφή του υπό αναφορά κόμματος από το Μητρώο Πολιτικών Κομμάτων”, πρόσθεσε.

Bρείτε τα γράμματα που λείπουν, βάλτε τα στη σωστή σειρά και διεκδικήστε μία δωροεπιταγή αξίας 350€ για ξέφρενα ψώνια στο σούπερ μάρκετ της επιλογής σας

Advertisement Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου