Αναζήτηση

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Του ΓΥΡΙΣΕ το ΜΥΑΛΟ! «Τσάκωσε» την κόρη του να «φασώνεται» μέσα στο αμάξι… και το διέλυσε με τον εκσκαφέα!!! ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Του ΓΥΡΙΣΕ το ΜΥΑΛΟ! «Τσάκωσε» την κόρη του να «φασώνεται» μέσα στο αμάξι… και το διέλυσε με τον εκσκαφέα!!! ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
διέλυσε με τον εκσκαφέα!!! ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!
Κορίτσια προσέξτε τι… κάνετε και με ποιον μέσα στο αυτοκίνητό σας, διότι κινδυνεύεται να πάθετε… μεγάλη ζημιά!

Ιδιαίτερα αν σας εντοπίσει ο… μπαμπάς και του… γυρίσει το μυαλό ανάποδα!
Πατέρας στις ΗΠΑ, «έπιασε» την κόρη του με τον φίλο της να κάνουν… διάφορα μέσα στο αυτοκίνητο που της είχε αγοράσει, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να της καταστρέψει το πανάκριβο Audi, προκειμένου να μην… ξαναδεί κάτι ανάλογο στη ζωή του!

Ο πατέρας από την Τζώρτζια των ΗΠΑ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την οργή του. Όταν είδε την κόρη του να αγκαλιάζεται με τον φίλο της μέσα στο αυτοκίνητο, θόλωσε. Ωστόσο, ο Μάικ Καρντ πέρασε σε ένα άλλο επίπεδο οργής. Μπήκε μέσα σε έναν μικρό εκσκαφέα και διέλυσε το αυτοκίνητο.
Η Ασρίν δεν έγινε γνωστό πως αντέδρασε, αλλά ο αδερφός της Κέιλορ την «τρόλαρε» στο διαδίκτυο, γράφοντας για την ασθένεια… Daddynothapy, η οποία κατέλαβε τον πατέρα του εκείνη τη στιγμή.
Είναι σαφές πως -τουλάχιστον προς το παρόν- ο στόχος του πατέρα επετεύχθη… Μέσα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, δεν πρόκειται να ξαναπιάσει την κόρη του…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή
Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου