Αναζήτηση

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ❗ ➖ Καρέ καρέ προσγείωση UFO;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ❗  ➖ Καρέ καρέ προσγείωση UFO;
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ❗  ➖ Καρέ καρέ προσγείωση UFO;
Άλλο ένα περίεργο βίντεο που φαίνεται να δείχνει ένα UFO να προσγειώνεται στη γη βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Διαφήμιση


Στο βίντεο το… διαστημόπλοιο προσγειώνεται περιλουσμένο απο φως. Το βίντεο, γυρίστηκε σε άγνωστη τοποθεσία, αν και πολλοί υποστηρίζουν οτι μπορεί να έχει γυριστεί στην Αριζόνα ή στην Νεβάδα καθώς ειναι περιοχές στις οποίες… UFO «εμφανίζονται» συχνά.

Να υπενθυμίσουμε οτι στην Νεβάδα ειναι και η στρατιωτική βάση γνωστή ως Area 51. Για πρώτη φορά, η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών αναγνώρισε την ύπαρξη της αινιγματικής στρατιωτικής βάσης στη νότια έρημο της Νεβάδας γνωστή και ως Area 51 ( Περιοχή 51) πριν 3 χρόνια. Η Area 51 συνήθως σχετίζεται με τα κυβερνητικά απόρρητα, ιδίως όσον αφορά τα UFO και τους εξωγήινους. Συνωμοσιολόγοι συχνά ισχυρίζονται ότι UFO που συνετρίβη κρατείται για μελέτη στις εγκαταστάσεις.
Διαφήμιση


Θα μπορούσε βέβαια στο βίντεο να ειναι αεροσκάφος, drone ή ακόμη και μια δημιουργία για χρήματα απο τις διαφημίσεις στο youtube…
Ωστόσο, δείτε το βίντεο που φαίνεται να δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε μια ισπανική ομάδα στο Facebook και αποφασίστε μόνοι σας…airtickets.gr: Συγκρίνουμε ολα τα ταξιδιωτικά πρακτορεία και βρίσκουμε για εσένα το φθηνότερο εισιτήριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου