Αναζήτηση

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Γιατί οι παντρεμένοι ιντριγκάρουν τις ελεύθερες γυναίκες

Γιατί οι παντρεμένοι ιντριγκάρουν τις ελεύθερες γυναίκες

Γιατί οι παντρεμένοι ιντριγκάρουν τις ελεύθερες γυναίκες

Ο Αύγουστος ανέκαθεν ήταν ο μήνας του έρωτα. Τον φετινό Αύγουστο όμως χάκερς έβγαλαν στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ιστοσελίδας Ashley Madison, ενός site γνωριμιών για παντρεμένους, κλείνοντας έτσι πολλά σπίτια.

Αυτό διότι αποκαλύφτηκαν οι ταυτότητες περίπου 32 εκατομμυρίων χρηστών, οι όποιοι όπως αντιλαμβάνεστε είναι παντρεμένοι. Αυτό που μας προβληματίζει όμως είναι γιατί μια βέρα στο δεξί κάνει έναν άντρα να φαίνεται πιο γοητευτικός, πιο έξυπνος, πιο αστείος και πιο επιθυμητός;
Έχουν όλο το πακέτο
Στατιστικά οι παντρεμένοι άνδρες είναι πιθανότερο να είναι περισσότερο μορφωμένοι, να εργάζονται, να έχουν ένα σταθερό εισόδημα και να είναι υπεύθυνοι. Ο καθένας βέβαια μπορεί να παντρευτεί αλλά οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πώς οι παντρεμένοι άντρες είναι πιο ώριμοι, πιο κατασταλαγμένοι, πιο σοβαροί, πιο ... ενήλικοι. Άλλωστε αν μια γυναίκα έχει συνηθίσει να βλέπει έναν άντρα να παίζει play station και να εξακολουθεί να μένει με τους γονείς του, δεν είναι απίθανο να στρέψει την προσοχή της σε έναν παντρεμένο άντρα.
Δεν τους παίζουν στα δάχτυλα

Ένας παντρεμένος άντρας δεν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ερωμένη του, πράγμα που είναι καλό γιατί τις περισσότερες γυναίκες ελκύουν οι άντρες για τους οποίους δεν είναι εκατό τοις εκατό σίγουρες για τα αισθήματά τους. Επιπλέον συνήθως οι γυναίκες επιλέγουν εκείνον που δεν είναι πραγματικά στη διάθεσή τους, Με άλλα λόγια μια σχέση που δεν είναι εγγυημένη ή τουλάχιστον έχει λιγότερες πιθανότητες να λειτουργήσει, δεν παύει να είναι ελκυστική.


ΠΗΓΗ newsbeast.gr

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου