Αναζήτηση

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor❗❗❗

Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor❗❗❗
Η Ελεονώρα Μελέτη αναλαμβάνει δράση στο Survivor❗❗❗
Η συμφωνία «κλείστηκε» και είναι οριστικό ότι αμέσως μετά το Πάσχα επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα λόγω του πιο πετυχημένου σε τηλεθέαση προγράμματος, του «Survivor».

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα αναλάβει δράση για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Όχι η παρουσιάστρια δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά θα… ταξιδεύει καθημερινά εκεί τους τηλεθεατές. Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και καιρό τα στελέχη του σταθμού ήθελαν να βγάλουν στον αέρα μία εκπομπή για το ριάλιτι.
Advertisement

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες εκπομπές προβάλλονται και σε άλλες χώρες όπου προβάλλεται το «Survivor» και ασχολείται με όσα συμβαίνουν σε αυτό, έχοντας αποκλειστικό υλικό και σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν με καλεσμένους αλλά και με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει. Η επιθυμία λοιπόν της ξένης εταιρείας παραγωγής, της Akun Media, που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι ήταν να βγει αυτή η εκπομπή από την αρχή. Βλέποντας λοιπόν την επιτυχία του στους πίνακες τηλεθέασης τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο φως κλείνοντας μάλιστα για την παρουσίασή του την Ελεονώρα Μελέτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αξίζει να αναφέρω ότι η εκπομπή προγραμματίζεται να βγει στον αέρα αμέσως μετά το Πάσχα, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου και να μεταδίδεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι…! Έτσι βέβαια θα υπάρξει αλλαγή στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αφού θα «μετακομίσει» η εκπομπή «Σκάι στις 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, αλλά είναι σαφές ότι στο κανάλι του Φαλήρου εκμεταλλεύονται όσο μπορούν το ριάλιτι αφού έχει αποδειχθεί το «πουλέν» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

makeleio.gr

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου