Αναζήτηση

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ — ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ — ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ — ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ — ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ — ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ — ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΙΡΑΝΟΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑ

Σαφείς ενδείξεις γενίκευσης του πολέμου έχουμε στη Συρία καθώς φαίνεται ότι η Μόσχα διαθέτει πληροφορίες για αμερικανική εισβολή χερσαίων δυνάμεων γι αυτό πλέον τρέχει να κάνει αυτό που δεν έκανε τόσο καιρό: Για πρώτη φορά υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι μίλησαν για αναγκαιότητα αποστολής ρωσικών χερσαίων δυνάμεων, το ίδιο τόνισε και ο Μ.Άσαντ ενώ ήδη στάλθηκαν 4 ρωσικά βομβαρδιστικά Su-34 με συνοδεία Tu-154. Οι ενισχύσεις δεν σταματούν εδώ καθώς οι Ρώσοι είπαν ότι θα ενισχυθεί η συριακή αεράμυνα με αντιαεροπορικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας δηλαδή S-300V4, Pantsir S2, Buk M2E κτλ.
Διαφήμιση


Πριν λίγο διέρρευσε η είδηση περί σύλληψης τριών Ρώσων που είχαν μεταμφιεστεί με στολές του συριακού Στρατού και διείσδυσαν στον Λίβανο… Αν η είδηση ευσταθεί τότε σηματοδοτεί πολλά…

Καταιγιστικές εξελίξεις πλέον λαμβάνουν χώρα στο συριακό έδαφος και ακούγονται ήδη τα «τύμπανα του πολέμου» ανάμεσα στις μεγαλύτερες δυνάμεις του πλανήτη.

Υψηλόβαθμη πηγή στο συριακό στρατό μιλώντας στην εφημερίδα Al-Arabi ανέφερε ότι αρκετές χιλιάδες Ρώσοι επίλεκτοι κομάντος και Ιρανοί «συνάδελφοι τους» από την Επαναστατική Φρουρά Al-Quds, «έρχονται» στη Συρία λόγω ύπαρξης σχεδίου δολοφονίας του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσαντ , από τουρκικές (SAT) ισραηλινές (sayeret) και αμερικανικές δυνάμεις ( Ranger) που τον αναζητούν, αναφέρει ο ρωσικός τύπος σε έκτακτη ανακοίνωση .

Δύσκολες και πολύ επικίνδυνες ημέρες έρχονται για όλον το πλανήτη που ευρίσκεται εδώ και καιρό σε τρομερό αναβρασμό από την κορεατική χερσόνησο, τα Βαλκάνια , την Ουκρανία μέχρι την Συρία.

Η Συρία από ότι διαφαίνεται θα είναι το «γήπεδο» που θα αναμετρηθεί το νυν σύστημα τους κράτους έθνους με την νέα τάξη πραγμάτων σύμφωνα με πολλές προφητείες.

Εκπρόσωποι του ρωσικού υπουργείου άμυνας επιβεβαιώνουν την ετοιμότητα για την αποστολή χιλιάδων μελών των ειδικών δυνάμεων μέσα στους οποίους και άνδρες της περιβόητης δύναμης «Αλφα» στη Συρία σε περιοχές, όπου «κυκλοφορούν» Τούρκοι , Ισραηλινοί και Αμερικανοί κομάντος .
Διαφήμιση


Η ίδια συριακή πηγή ανέφερε ό, τι το Ιράν αποστέλλει και αυτό χιλιάδες επίλεκτους Ιρανούς καταδρομείς στις βάσεις του συριακού στρατού, με στόχο την άμεση σύγκρουση και εξουδετέρωση των Αμερικανών και των Ισραηλινών όπως δηλώνουν Ιρανοί αξιωματούχοι .

Για τον σκοπό αυτόν η Μόσχα αποστέλλει και συστοιχίες πυραύλους S-300 αλλά και πυραυλικά συστήματα Ισκαντέρ .

Υπενθυμίζουμε ότι πριν δύο ημέρες , τρία μέλη της συριακής πολιτοφυλακής σκοτώθηκαν και άλλα δύο τραυματίστηκαν σήμερα στη Συρία, από ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε στόχο το στρατόπεδό τους στην περιοχή Κουνέιτρα στα Υψίπεδα του Γκολάν.

Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών

makeleio.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου