Αναζήτηση

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Τρέξτε να προλάβετε – Αυτή είναι η πιο ξεκούραστη δουλειά με μισθό 16.000 ευρώ

Τρέξτε να προλάβετε – Αυτή είναι η πιο ξεκούραστη δουλειά με μισθό 16.000 ευρώ
Τρέξτε να προλάβετε – Αυτή είναι η πιο ξεκούραστη δουλειά με μισθό 16.000 ευρώ
Οι ερευνητές από το Ινστιτούτο Διαστημικής, Ιατρικής και Φυσιολογίας στην Τουλούζη τη χαρακτηρίζουν ως τη «δουλειά των ονείρων σας. Αναζητούν άνδρες, να περάσουν 60 ημέρες ξαπλωμένοι στο διάστημα, προκειμένου να μελετήσουν τα αποτελέσματα της μικροβαρύτητας. Ο  μισθός είναι  και αυτός… διαστημικός καθώς ανέρχεται σε 16.000 €.
Νίκησε την ΚΡΙΣΗ.....Γίνε Αεροσυνοδός , μόνο σε 2 μήνες και διεκδίκησε μία θέση εργασίας σε ΟΛΕΣ τις Αεροπορικές Εταιρίες του Κόσμου
Οι 24 υποψήφιοι για να κριθούν κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να είναι αθλητικοί άνδρες, ηλικίας 20-45 ετών, μη καπνιστές, να μην πάσχουν από κάποια αλλεργία και να διαθέτουν δείκτη μάζας σώματος μεταξύ 22 και 27. Παράλληλα, θα πρέπει ταυτόχρονα να υποβληθούν σε μία σειρά εξετάσεων για δύο βδομάδες πριν και αφού περάσουν δύο μήνες στο κρεβάτι.

«Σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι να αναπαράγει την έλλειψη βαρύτητας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού» είπε ο Δρ. Αρνάουντ Μπεκ, συντονιστής του πειράματος.

«Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων οι επιστήμονες θα κάνουν μία σειρά από δοκιμές και μετρήσεις στους εθελοντές. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει 60 ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εθελοντές θα πρέπει να παραμείνουν στο κρεβάτι, με την κεφαλή τους να κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω για λιγότερο από 6 μοίρες», τόνισε, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά ότι η δουλειά δεν είναι τόσο… εύκολη όσο φαίνεται με μια πρώτη ανάγνωση.

makeleio.gr

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου