Αναζήτηση

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Αν θες να σε προσέξει μία γυναίκα… σου προτείνουμε 4 απλούς τρόπους!

Αν θες να σε προσέξει μία γυναίκα… σου προτείνουμε 4 απλούς τρόπους!
Αν θες να σε προσέξει μία γυναίκα… σου προτείνουμε 4 απλούς τρόπους!

Αν ο κόσμος σάς προσέχει όταν μπαίνετε σε ένα χώρο, σημαίνει ότι καταφέρνετε ήδη να προβάλλετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το να σας προσέχουν σε μια κοινωνική εκδήλωση από την πρώτη στιγμή που κάνετε την εμφάνισή σας είναι οπωσδήποτε καλό και είναι συχνά η αρχή για μερικές πολύ ενδιαφέρουσες κοινωνικές εμπειρίες.
Αν θέλετε να σας προσέχουν περισσότερο όταν εισέρχεστε σε ένα μέρος, δοκιμάστε τις παρακάτω ιδέες που μπορούν να φέρουν σίγουρα και άμεσα αποτελέσματα. Ντυθείτε για να ξεχωρίσετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ντύνονται για να γίνουν ένα με το σύνολο. Φορούν άτονα χρώματα και αντιγράφουν το στυλ των υπολοίπων. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, που σημαίνει ότι οι άλλοι σπάνια θα τους προσέξουν όταν κάνουν την εμφάνισή τους σε ένα χώρο. Δεν θέλετε να είστε ένα τέτοιο άτομο.

Ντυθείτε για να ξεχωρίσετε και όχι για να ενσωματωθείτε στο πλήθος. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να φορέσετε τα πιο φανταχτερά ρούχα που θα βρείτε στη ντουλάπα σας. Απλά προσθέστε μερικά μοναδικά στοιχεία και δώστε προσωπικότητα στην εμφάνισή σας.

Χαμογελάστε. Το χαμόγελο είναι ένα απλό, αλλά πολύ δυνατό όπλο για να κάνετε τους άλλους να σας παρατηρήσουν. Έχουμε την τάση να κοιτάζουμε τα άτομα που χαμογελάνε, διότι το χαμόγελο εκπέμπει χαρά και αυτοπεποίθηση – δυο στοιχεία πολύ θετικά.

Η περιφερική όραση εντοπίζει πρώτα το χαμόγελο όταν κάποιος μπαίνει στο χώρο και έπειτα μπορεί ακόμα και ολόκληρη η σκέψη μας να εστιάσει σε αυτό. Επομένως, όταν μπαίνετε στο χώρο μιας κοινωνικής εκδήλωσης, θυμηθείτε να φορέσετε ένα διακριτικό, αλλά εμφανές χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

Ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη, η διάθεση θα σας έρθει μόλις το κάνετε. Θα παρατηρήσετε ότι οι άλλοι θα σας κοιτούν ολοένα και περισσότερο καθώς κινείστε ανάμεσά τους. Περπατήστε με αυτοπεποίθηση. Πολλοί άνθρωποι υιοθετούν ένα απαθές στυλ περπατήματος, ιδίως όταν βρίσκονται σε ένα νέο κοινωνικό περιβάλλον. Θα έλεγε κανείς ότι μοιάζουν με ζόμπι: αργά βήματα, καμία κίνηση στα χέρια, άκομψη στάση σώματος κ.ο.κ.

Αν περπατήσετε με αυτοπεποίθηση, είναι βέβαιο ότι αυτοί οι άνθρωποι θα σας προσέξουν. Καθίστε με ίσια την πλάτη, κινηθείτε γρηγορότερα, ταλαντεύστε τα χέρια σας με αποφασιστικότητα (όχι σα να κάνετε παρέλαση) και προσπαθήστε γενικά να εκπέμψετε μια καλή δόση ενέργειας από ολόκληρο το σώμα σας.

Μπείτε μέσα με τη σωστή παρέα. Τα άτομα με τα οποία εισέρχεστε σε ένα χώρο μπορούν επίσης να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσοχή που λαμβάνετε. Γενικά, μια ομάδα ανθρώπων τραβά περισσότερο την προσοχή σε σχέση με ένα μεμονωμένο άτομο, γι’ αυτό είναι πάντα καλύτερα να πηγαίνετε σε μια κοινωνική εκδήλωση και να μπαίνετε στο χώρο μαζί με μια παρέα φίλων σας.
Συν τοις άλλοις, αν η παρέα σας ξεχωρίζει ή αν αποτελείται από μερικά αναγνωρίσιμα ή δημοφιλή άτομα στο συγκεκριμένο περιβάλλον, ολόκληρη η παρέα θα πάρει περισσότερη προσοχή όταν κάνετε την είσοδό σας. Αυτό σημαίνει ότι θα προσέξουν κι εσάς προσωπικά περισσότερο.
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Η προσοχή των ανθρώπων δίνει από μόνη της μια υπέροχη αίσθηση, αλλά μη μένετε εκεί. Αξιοποιήστε την. Κοινωνικοποιηθείτε αμέσως. Γνωρίστε ανθρώπους και μιλήστε μαζί τους. Θα σας προσέξουν ακόμα περισσότερο και θα κάνετε μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση.

Οι κοινωνικές συγκεντρώσεις είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε. Χρησιμοποιήστε τις σωστά και απολαύστε το. Κύριοι, δυσκολεύεστε να τραβήξετε την προσοχή των γυναικών; Ποια από τις παραπάνω συμβουλές βρήκατε πιο χρήσιμη; Ποιες είναι οι δικές σας στρατηγικές για να στρέψετε την προσοχή μιας γυναίκας πάνω σας;

Πηγή

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου