Αναζήτηση

Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Γονείς προσοχή! Ένας 5χρονος άνοιξε το σοκολατένιο αυγό του και αντί για παιχνίδι βρήκε μέσα κάτι άλλο...

Γονοίς προσοχή! Ένας 5χρονος άνοιξε το σοκολατένιο αυγό του και αντί για παιχνίδι βρήκε μέσα κάτι άλλο...
Γονείς προσοχή! Ένας 5χρονος άνοιξε το σοκολατένιο αυγό του και αντί για παιχνίδι βρήκε μέσα κάτι άλλο...
Έδωσε το περιεχόμενο στον πατέρα του και εκείνος κάλεσε την αστυνομία
Μια απρόσμενη έκπληξη βρήκε ένα μικρό αγόρι ανοίγοντας την συσκευασία με το σοκολατένιο του αυγό. Αντί για ένα μικρό παιχνίδι για την ηλικία του, ανακάλυψε... λευκή σκόνη μεθαμφεταμίνης!

Το αγοράκι, ηλικίας 5 ετών, έπαιζε με τον 8χρονο αδερφό του στη Βόρεια Ιρλανδία, όταν άνοιξε το κίτρινο πλαστικό περίβλημα μέσα στο σοκολατένιο αυγό και αντί για ένα παιχνίδι, βρήκε τη σκόνη μέσα σε ένα σακουλάκι.

Ευτυχώς, το αγόρι έδωσε το σακουλάκι στον πατέρα του ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. «Το περιεχόμενο στο σακουλάκι, το οποίο βρέθηκε μέσα στο σοκολατένιο αυγό που προορίζεται για παιδιά, θεωρείται ότι είναι μεθαμφεταμίνη. Αυτή η μικρή ποσότητα φαρμάκων ελήφθη από την αστυνομία», ανέφερε ένας επιθεωρητής - υπεύθυνος για την έρευνα του περιστατικού και πρόσθεσε: «Το περιστατικό αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία σε όλους μας. Η αντιμετώπιση της χρήσης και της προσφοράς παράνομων ουσιών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και η πιθανότητα ότι κάτι τόσο δυνητικά επικίνδυνο έχει βρεθεί σε αντικείμενο όπου τα παιδιά θα μπορούσαν να βρουν είναι πάρα πολύ ανησυχητική».

Ταυτόχρονα διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε η ουσία μέσα στο σοκολατένιο αυγό. Είναι ευτύχημα μάλιστα ότι το αγοράκι δεν το έβαλε στο στόμα του νομίζοντας ότι είναι παιχνίδια, αλλά το έδωσε αμέσως στον μπαμπά του. «Ως πατέρας ενός παιδιού ξέρω πόσο δελεαστικό είναι για τα παιδιά ένα σοκολατένιο αυγό και το περιεχόμενό του που είναι ένα μικρό παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επαινούνται τα παιδιά όταν δίνουν τα παιχνίδια στους γονείς τους για να τα ελέγξουν πρώτα όπως έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση», ανέφερε ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου