Αναζήτηση

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Έντρομα τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν: 《Ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει από την Τουρκία》❗❗❗

Έντρομα τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν: 《Ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει από την Τουρκία》❗❗❗
Έντρομα τα τουρκικά ΜΜΕ αποκαλύπτουν: 《Ο τρίτος Παγκόσμιος πόλεμος θα αρχίσει από την Τουρκία》❗❗❗

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει από την Τουρκία», αυτό υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος – Τουρκολόγος...

«Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει από την Τουρκία», αυτό υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος – Τουρκολόγος Νίκος Χειλαδάκης.
Διαφήμιση


Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι προκαλούν μεγάλη ανησυχία στην Τουρκία οι δηλώσεις του παλαιμάχου αρχίπράκτορα της CIA, David Steele, ότι θα επακολουθήσουν σύντομα και άλλες πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της δημιουργώντας ένα άκρως εκρηκτικό τοπίο με ανυπολόγιστες συνέπειες, δημιουργώντας συνθήκες έκρηξης παγκόσμια σύρραξης.

Η Τουρκία, σύμφωνα με τον παλαίμαχο πράκτορα της CIA, αποτελεί χώρα «κλειδί» για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Η τελευταία προσέγγιση με την Ρωσία έρχεται κάθετα αντίθετη με τα δεδομένα του ΝΑΤΟ και αυτό θα έχει μεγάλες συνέπειες για την ίδια.

Θα υπάρξουν σύντομα και άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις, απόπειρες δολοφονίας πολιτικών προσώπων, σαμποτάζ ενεργειακού χαρακτήρα και ηλεκτρονικές επιθέσεις που θα καταστήσουν όμηρο μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τον David Steele, στην Αμερική ορισμένοι κύκλοι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και η Τουρκία αποτελεί το πιο πρόσφορο πεδίο έναρξης του.
Διαφήμιση


Η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα ήταν ακριβώς μια πρώτη επιχείρηση για την έναρξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου και θα ακολουθήσουν και άλλες «παρόμοιες» παράλληλες ενέργειες.

Προαναγγέλλεται ένας ασύμμετρος πόλεμος μέσα στην Τουρκία με κύριο σκοπό την δημιουργία συνθηκών για την έκρηξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, ο οποίος, όπως ισχυρίζεται, κρίνεται αναγκαίος ένεκα των δυσμενέστατων οικονομικών εξελίξεων.

Ο David Steele θέτει παράλληλα και το ερώτημα ποια στάση θα κρατήσει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ μπροστά στην άμεση απειλή του τρίτου παγκοσμίου πολέμου, καθώς οι προθέσεις του ακόμα δεν έχουν ξεκαθαριστεί και για πολλούς παίζει ένα ύποπτο υποκριτικό ρόλο.

pentapostagma.gr

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow by Email