Αναζήτηση

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ θα είναι❗ Αυτός ο άνδρας στρίβει το κεφάλι του 180 μοίρες ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ θα είναι❗ Αυτός ο άνδρας στρίβει το κεφάλι του 180 μοίρες ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ θα είναι❗ Αυτός ο άνδρας στρίβει το κεφάλι του 180 μοίρες ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Eχει ευλυγισία που σοκάρει και κάνει τους γιατρούς να τρίβουν τα μάτια τους. Ο νεαρός Αλέξανδρος από την Ρωσία μπορεί και γυρίζει το κεφάλι του 180 μοίρες χωρίς να πονά Ο νεαρός με την καταπληκτική δομή, διαπίστωσε ότι το σώμα του έχει μια εκπληκτική ευλυγισία όταν ξεκίνησε να ασχολείται με την ενόργανη γυμναστική. Οι σπόνδυλοι του ήταν εξαιρετικά ευέλικτοι και έτσι αποφάσισε να εξασκηθεί για δει πια είναι τα όρια του.
Διαφήμιση


«Πριν από πολλά χρόνια, άρχισα να κάνω γυμναστική και παρατήρησα ότι οι σπόνδυλοι του σώματός μου είναι ευλύγιστοι  και μπορώ να γυρίσω το κεφάλι μου μακρύτερα από το κανονικό» εξηγεί ο ίδιος. «Δούλεψα για αυτό, βήμα βήμα, πηγαίνοντας λίγο περισσότερο κάθε φορά, και μια μέρα ήμουν σε θέση να γυρίσω το κεφάλι μου τόσο πολύ», συμπληρώνει.

Ο γιατρός του, δηλώνει πως στα 30 χρόνια της καριέρας του, δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

«Είμαι ακτινολόγος πάνω από τρεις δεκαετίες και ποτέ δεν έχω δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Ο Αλέξανδρος είναι εξαιρετικά ευλύγιστος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» δηλώνει ο γιατρός. «Όμως υποψιάζομαι, ότι πρόκειται για μια εκ γενετής ικανότητα, δεν είναι κάτι που ο καθένας θα μπορούσε να μάθει ή να εκπαιδευτεί για να το κάνει,  αντιθέτως αν κάποιος το δοκιμάσει σίγουρα θα σπάσει το λαιμό του» δήλωσε.

«Όταν το κάνω χρειάζομαι ενέργεια όλου του σώματος μου». Προσθέτει ο Alexander. «Χρειάζεται να είμαι συγκεντρωμένος 100%. Μπορεί να ακούγεται χαζό αλλά εκείνη την στιγμή δεν νιώθω πόνο. Δεν νιώθω το σώμα μου.  Για μένα η διαδικασία είναι φυσιολογική ».
makeleio.gr
Διαφήμιση
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου