Αναζήτηση

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…


Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…
Ο εθισμός μίας μητέρας στα αναψυκτικά την έκανε τόσο αναιμική που χρειάστηκε 3 μεταγγίσεις αίματος και πλέον φοβάται πως διατροφή 2,400 θερμίδων τη μέρα μπορεί να τη σκοτώσει.

Η Kathy O’Sullivan, 41, από το Portsmouth, πίνει 6 λίτρα Coca Cola κάθε μέρα – τα οποία περιέχουν συνολικά 163 κουταλάκια ζάχαρης – και έχει κανονικά σύνδρομο στέρησης αν δεν πάρει τη δόση της.
Η μητέρα τριών παιδιών, που έχει αυξημένο κίνδυνο λόγω του ότι γεννήθηκε με ένα νεφρό και φοβάται ότι ο εθισμός της θα την σκοτώσει, αλλά δεν μπορεί να σταματήσει. Πλέον έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στην υπνοθεραπεία.
«Ο εθισμός μου μου καταστρέφει τη ζωή. Πίνω 6 λίτρα τη μέρα και έχω πάντα ένα μπουκάλι μαζί μου.»
Έρχεται όμως ο καιρός και οι εταιρίες έχουν υποσχεθεί να προσέξουν τα επίπεδα ζάχαρης στα αναψυκτικά. Ο εθισμός στην coca cola δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από τους γιατρούς. Δεν έχουμε ιδέα πόσο εθιστική και επικίνδυνη είναι.

Η Kathy πίνει το αναψυκτικό αυτό από 13 χρονών. Αλλά μέχρι να μείνει έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει.

«Είχα πολύ αναιμία και η μαία μου είπε ότι ήταν εξαιτίας της Coca Cola που έπινα, αντί να τρώω σωστά.»
Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…

Παρά τις προειδοποιήσεις από τους γιατρούς όμως συνέχισε να καταναλώνει το αγαπημένο της ποτό – που της κόστιζε περίπου £2,000 το χρόνο.

Κάθε λίτρο coca cola περιέχει 400 θερμίδες και περίπου 27 κουταλάκια ζάχαρη. Η συνιστώμενη ποσότητα θερμίδων που θα πρέπει να καταναλώνει μια γυναίκα είναι 2,000 και ο συνιστώμενος αριθμός από κουταλάκια ζάχαρης λιγότερος από 6 τη μέρα.

«Με τα χρόνια έχω λιποθυμήσει αρκετές φορές λόγω της αναιμίας και έχω κάνει 3 μεταγγίσεις αίματος. Ξέρω ότι δεν τρώω καλά και ρεύομαι συνεχώς επειδή έχω πολλά αέρια στο στομάχι μου, ενώ απλά δεν πεινάω.»
Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…

Έχει κανονικό βάρος αλλά η διατροφή της είναι τραγική. Πιέζει τον εαυτό της να φάει γιατί πίνει συνέχεια αυτό το αεριούχο αναψυκτικό και αντί να νιώθει ενέργεια λόγω της ζάχαρης, νιώθει συνεχώς κουρασμένη.

Στο μεταξύ έχει βγάλει τρία δόντια επειδή χαλάσαν λόγω της ζάχαρης. Ο οδοντίατρος της λέει πως αν δεν μπορεί να τη σταματήσει, τουλάχιστον να πίνει από καλαμάκι.

Προσπάθησε να την αντικαταστήσει με διαιτητική, αλλά λέει πως δεν είναι το ίδιο. Δεν της αρέσει η γεύση το ίδιο και δεν έχει αυτήν την έξαψη της ζάχαρης.
Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…Πίνει 6 λίτρα Coca cola την ημέρα. Το αποτέλεσμα; Θα σας σοκάρει…
πηγη:ww.trelanews.gr/?p
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου