Αναζήτηση

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες;

Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες;
Πώς ξεχωρίζουν οι «εύκολες» γυναίκες;

Υπάρχει άραγε τρόπος να ξεχωρίσει κάποιος μια «εύκολη» γυναίκα από μια πιο συντηρητική; Μια νέα έρευνα που έρχεται από τη Βρετανία λέει πως ναι, και μάλιστα το τεκμηριώνει με βάση την ανατομίας του σώματος.

Σύμφωνα με τη νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Λιντς, το σημείο του σώματος που φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τις επιλογές αλλά και με την ελευθεριότητα ή όχι των γυναικών είναι η… λεκάνη.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που έχουν πιο ανοιχτή λεκάνη έχουν την τάση να αλλάζουν περισσότερους συντρόφους και κατ’ επέκταση θα έλεγαν πιο εύκολα «ναι» σε μια πικάντικη πρόταση.

«Υποσυνείδητα οι γυναίκες με μεγάλη λεκάνη δεν φοβούνται τη γέννα και έτσι είναι πιο απελευθερωμένες σε αλλαγή συντρόφων.

Ειδικότερα όταν η απόσταση μεταξύ των δύο οστών της λεκάνης είναι πάνω από 40 εκατοστά, τότε οι γυναίκες θεωρούνται πιο θετικές σε ροζ προτάσεις, αναφέρουν οι επιστήμονες.

Πηγή: tro-ma-ktiko

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου