Αναζήτηση

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός κι ύστερα αυτός βρέθηκε με 2.000.000€
 Τον χώρισε επειδή ήταν φτωχός κι ύστερα αυτός βρέθηκε με 2.000.000€
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας 35χρονος Πατρινός, όταν είδε τη ζωή του να αλλάζει σε μια νύχτα

Πνιγμένος στα οικονομικά του αδιέξοδα, ο εν λόγω άντρας έπασχε από χρόνια κατάθλιψη. Η γυναίκα του, μη μπορώντας να αντέξει το σύννεφο της μιζέριας που είχε απλωθεί στο σπιτικό τους, τον εγκατέλειψε. Μια μέρα, του ανακοίνωσε την απόφασή της να βγάλουν διαζύγιο και η ίδια να αναζητήσει μια νέα τύχη με άλλον σύντροφο που στο μεταξύ είχε βρει. Ύστερα, έγινε καπνός.
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Κι ενώ ο 35χρονος Σωτήρης, «γονατισμένος» από το χωρισμό και την οικονομική κρίση ένιωθε πραγματικά απελπισμένος, ξαφνικά είδε τη τύχη να του χαμογελά. Τι συνέβη; Ένας μακρινός θείος του, που πέθανε πέρυσι, του άφησε δύο εστιατόρια και δύο εκατομμύρια σε τραπεζικό λογαριασμό της Γερμανίας, επειδή δεν είχε κανέναν άλλον στον κόσμο! Κι όμως, δεν πρόκειται για σενάριο ταινίας, αλλά για τη πραγματική εξέλιξη της ζωής του.

Η κληρονομιά του θείου του, μετανάστη από τα χρόνια του ’50 στην Γερμανία, ο οποίος διατηρούσε ένα από τα πολυτελέστερα εστιατόρια στη Φρανκφούρτη, έχοντας ανοίξει και δεύτερο όμοιό του στο Μόναχο, ήρθε σαν από μηχανής θεός και του άλλαξε τη ζωή!

Σήμερα, ο Σωτήρης διαπρέπει στον τομέα της γαστρονομίας στην Γερμανία, κάνοντας τζίρους πολλών χιλιάδων ευρώ!

πηγή star.gr/

Διαφήμιση


Διαφήμιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου