Αναζήτηση

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΤΩΡΑ!Κινητοποιείται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!Κάτι συμβαίνει…

ΤΩΡΑ!Κινητοποιείται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!Κάτι συμβαίνει…
ΤΩΡΑ!Κινητοποιείται ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!Κάτι συμβαίνει…

Μέτρα θωράκισης των συνόρων λαμβάνουν προληπτικά οι ελληνικές Αρχές,
Λόγω της σοβαρής πολιτικής κρίσης που έχει ξεσπάσει στα Σκόπια. Αυτό που ανησυχεί τους Έλληνες αξιωματούχους είναι το ενδεχόμενο κατάρρευσης της γειτονικής χώρας και η βύθισή της σε παρατεταμένη κρίση που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε μετακίνηση πληθυσμών.
Διαφήμιση


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους» η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέλαβε τις προηγούμενες ημέρες την πρωτοβουλία να συστήσει στα Σκόπια γραφείο ανάλυσης και διαχείρισης πληροφοριών, στο οποίο μετέχουν όλα τα κράτη – μέλη με διπλωματικό ή αστυνομικό σύνδεσμο.

Στόχος είναι η μετάδοση πληροφοριών από τους επιτόπιους παρατηρητές προς τις αρμόδιες υπηρεσίες των κρατών – μελών, ώστε να υπάρξει συντονισμένη δράση εάν χρειαστεί. Η Ελλάδα διαθέτει προξενικό γραφείο και αστυνομικό σύνδεσμο, με τα στελέχη να ενημερώνουν μέσω των επίσημων διαύλων επικοινωνίας τα υπουργεία Εξωτερικών, Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΕΥΠ για την κατάσταση που επικρατεί στα Σκόπια.
Διαφήμιση


Στέλεχος της Κατεχάκη εξηγούσε στο «Έθνος» ότι η απειλή εμφύλιας σύρραξης πλανάται πάνω από τα Σκόπια εδώ και καιρό, με αποτέλεσμα οι ελληνικές Αρχές να έχουν αναλάβει δράση πολύ πριν ξεσπάσουν τα αιματηρά επεισόδια στη Βουλή.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι κατά τη διήμερη επίσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα , στο Βελιγράδι, συζητήθηκε και η πιθανή κρίση στα Σκόπια, που τελικά εκδηλώθηκε μερικές ημέρες αργότερα.

makeleio.gr
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου