Αναζήτηση

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ αφισοκολλώντας Μονο μέ τα ΕΣΩΡΟΥΧΑ φωτογραφίες της
ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕ αφισοκολλώντας “πικάντικες” φωτογραφίες τηςΕκδικήθηκε την εν διαστάσει σύζυγο του κολλώντας αφίσες με “Πικάντικες” φωτογραφίες της, ένας 46χρονος, στην πόλη East Craigs στο Εδιμβούργο. Σε αυτές η 34χρονη εμφανίζεται μόνο με τα εσώρουχά της.
Διαφήμιση

Ο λόγος για τον Ian Cuthbert ο οποίος όταν έμαθε πως τον απατά η σύζυγός του, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση.
Στις αποκαλυπτικές αφίσες υπήρχε το σχόλιο: “Γάμος στις 16/3/2013 και απιστία μέσα σε λίγες μέρες”, ενώ προειδοποιούσε σε άλλο σχόλιο τις γυναίκες να ”κλειδώσουν τους άνδρες τους’‘.
Ο άνδρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Εδιμβούργου και παραδέχθηκε ότι η συμπεριφορά του ήταν ακραία.
Σύμφωνα με τα Βρετανικά μέσα το ζευγάρι είχε παντρεύει πέρσι στις 16 Μαρτίου, ωστόσο ο γάμος δεν στέριωσε. Από την πλευρά της η δικηγόρος της 34χρονης James Kelly δήλωσε ότι ο αντίδικος παραδέχθηκε τις ευθύνες του.
“Αυτός ανέλαβε την ευθύνη για το αδίκημα”, είπε χαρακτηριστικά.
Όλοι οι άνθρωποι είναι αναπόφευκτο κάποια στιγμή στη ζωή τους να συναντήσουν κάποιον, που θα τους οδηγήσει έστω και να σκεφτούν να απατήσουν τον σύντροφό τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν ανταποκρίνονται όλοι στον πειρασμό με τον ίδιο τρόπο. Για κάποιους η απιστία είναι κάτι το συχνό και απλό, για άλλους είναι κάτι το ανεπίτρεπτο και για κάποιους άλλους η απιστία είναι κάτι που δεν τους απασχολεί παρά μόνο αν συναντήσουν κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή τους.
Διαφήμιση


Η έλλειψη επικοινωνίας, , η ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, προσδοκία είναι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν στην απιστία και τα δύο φύλα. Είναι αλήθεια ότι πιο συχνά ο άντρας μπορεί να καταφύγει στη λύση της απιστίας, η οποία θα τον ανακουφίσει από τα προβλήματα της σχέσης του, θα του αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον και θα τον κάνει να νιώσει ποθητός, Ο άντρας μέσα από την εξελικτική πορεία ψυχοσυναισθηματικής ωρίμανσης διαμορφώνει τον ρόλο αναζητώντας την ικανοποίηση και την απόλαυση μέσα από τη συναισθηματική πληρότητα και την ηδονή που του προσφέρει η συντροφική σχέση.
Πηγή: http://gougougou-mou.blogspot.gr
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

1 σχόλιο: