Αναζήτηση

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Έρευνα: Αν δεν κοιμάσαι αρκετές ώρες, παχαίνεις❗

Έρευνα: Αν δεν κοιμάσαι αρκετές ώρες, παχαίνεις❗
Έρευνα: Αν δεν κοιμάσαι αρκετές ώρες, παχαίνεις❗
Ήδη γνωρίζεις ότι αν δεν κοιμάσαι πολλές ώρες το βράδυ -τουλάχιστον ένα 8ωρο χρειάζεσαι-, την επόμενη μέρα δεν θα έχεις τις ίδιες αντοχές να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου.
Διαφήμιση


Ωστόσο μία ακόμα έρευνα από το King’s College του Λονδίνου, αποδεικνύει ότι η έλλειψη ύπνου εκτός των άλλων, σε επιβαρύνει με κιλά.
Οι ερευνητές συγκεκριμένα συγκέντρωσαν στοιχεία από 11 διαφορετικές έρευνες, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι όταν δεν κοιμάσαι πολύ, καταναλώνεις την επόμενη ημέρα 385 επιπλέον θερμίδες. Σκέψου αυτό να γίνεται σε καθημερινή βάση!
Διαφήμιση


Η έρευνα μάλιστα έδειξε και κάτι ακόμα. Αν δεν χορταίνεις ύπνο, τότε προφανώς δεν έχεις ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να γυμναστείς εύκολα, επομένως δεν θα καις και τις θερμίδες που καταναλώνεις. Γι’αυτό λοιπόν φτιάξε σωστά το πρόγραμμα σου, για να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στην ξεκούραση σου.

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου