Αναζήτηση

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Βίντεο: Ήθελαν να κάνουν πλάκα και παραλίγο να τελειώσουν τον γαμπρό

Βίντεο: Ήθελαν να κάνουν πλάκα και παραλίγο να τελειώσουν τον γαμπρό
Βίντεο: Ήθελαν να κάνουν πλάκα και παραλίγο να τελειώσουν τον γαμπρό

Οι φίλοι του γαμπρού, θέλοντας να κρατήσουν τις παραδόσεις, αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα και παραλίγο να τον πνίξουν (Βίντεο)
Διαφήμιση


Λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του, την ημέρα του γάμου του, ένας γαμπρός από την Κίνα, όταν οι φίλοι του αποφάσισαν να του κάνουν πλάκα.
Έτσι, θεώρησαν πως η καλύτερη ιδέα για να τηρηθεί μια παράδοση δεκαετιών στη χώρα του ήταν να ψεκάσουν το γαμπρό με πυροσβεστήρες, μόνο που το πράγμα δεν πήγε όπως περίμεναν και παραλίγο να τον σκοτώσουν.
Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου διακρίνεται ένας από τους φίλους να πλησιάζει από πίσω τον γαμπρό, λίγο πριν μπει στην αίθουσα της δεξίωση.
Αφού τον ρίχνει κάτω, οι υπόλοιποι φίλοι του θύματος αρχίζουν να τον ψεκάζουν με τους πυροσβεστήρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανασάνει και να αρχίσει να πνίγεται.
Και κάπου εκεί επεμβαίνει η νύφη, που βλέπει τον άντρα της στο έδαφος και φωνάζει να τους φέρουν νερό.
Ευτυχώς, ο γαμπρός κατάφερε να τη γλυτώσει και η τελετή συνεχίστηκε.
Η συγκεκριμένη παράδοση, που ονομάζεται "nao dongfang" είναι γνωστή για τις πλάκες που υφίστανται η νύφη και ο γαμπρός κατά τη διάρκεια της γαμήλια τελετής και της εκδήλωσης.Πηγή

ΔιαφήμισηΕρωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου