Αναζήτηση

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Μπράβο! στο φορτηγατζή: Σώζει μοτοσυκλετίστρια κάνοντας ασπίδα το φορτηγό του!(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπράβο! στο φορτηγατζή: Σώζει μοτοσυκλετίστρια κάνοντας ασπίδα το φορτηγό του!(ΒΙΝΤΕΟ)
Μπράβο! στο φορτηγατζή: Σώζει μοτοσυκλετίστρια κάνοντας ασπίδα το φορτηγό του!(ΒΙΝΤΕΟ)

Συχνά αποτελούν τον φόβο και τον τρόμο των αυτοκινητόδρομων, αφού πάνω από το παραμικρό λάθος των οδηγών τους πλανιέται το φάσμα του πολύνεκρου. Μιλάμε για τα μεγάλα φορτηγά των διεθνών μεταφορών που έχουν αρκετές φορές πρωταγωνιστήσει σε βίντεο με φρικαλέα δυστυχήματα.

Αυτή τη φορά ο λόγος που θα σάς δείξουμε τα έργα και τις ημέρες ενός φορτηγατζή στον αυτοκινητόδρομο είναι τελείως διαφορετικός. Διότι όπως θα δείτε, μια μοτοσυκλετίστρια μοιάζει να έχει μείνει από βλάβη με τη μηχανή της στην κεντρική λωρίδα του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου 90 (στις ΗΠΑ), ο οποίος διασχίζει στο συγκεκριμένο σημείο το Νότιο Σικάγο.
Η αναβάτις είναι ακινητοποιημένη και χωρίς διάδρομο διαφυγής, αφού λόγω της ταχύτητας και της πυκνότητας των οχημάτων γύρω της, τής είναι αδύνατον να διασχίσει λοξά τις λωριδες κυκλοφορίας ώστε να βγει στα πρανή του δρόμου. Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δυστύχημα που περιμένει να συμβεί.

Ο δημιουργός του βίντεο αντιλαμβάνεται από μακριά την κατάσταση και χρησιμοποιεί το φορτηγό του σαν ασπίδα, προστατεύοντας τη γυναίκα από τα επερχόμενα οχήματα, όσο εκείνη προσπαθεί να βάλει μπροστά τη μοτοσυκλέτα της.
Όταν γίνεται φανερό πως η προσπάθειά της δεν έχει καμία τύχη, ο οδηγός του φορτηγού αρχίζει να το κινεί αργά προς τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Ετσι δημιουργεί ένα κινητό τείχος που επιτρέπει στη μοτοσυκλετίστρια να βγει με ασφάλεια από τον δρόμο.
Τελικά ο κόσμος δεν τόσο κακός όσο τον νομίζουν ή τον θέλουν κάποιοι. Συχνά είναι γεμάτος από θετικές εκπλήξεις, που απλά πρέπει να είμαστε ώριμοι για να τις εκτιμήσουμε.


Πηγή

Advertisement

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου