Αναζήτηση

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Το μέγεθος όντως μετράει, σύμφωνα με την επιστήμη...



Το μέγεθος όντως μετράει, σύμφωνα με την επιστήμη...

Σε αντίθεση με την... καθησυχαστική φράση “το μέγεθος δεν μετράει”, η αλήθεια είναι πως το μέγεθος του bέους παίζει ρόλο στον έρωτα, αλλά μόνο για μερικές γυναίκες και για ορισμένους τύπους οργαsμού.
Διαφήμιση


Έρευνα από το πανεπιστήμιο West of Scotland έδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν συχνούς κολπικούς οργαsμούς είναι πιο πιθανό από ό,τι άλλες γυναίκες να φτάνουν πιο εύκολα στην “κορύφωση” στην ερωτική επαφή όταν ο σύντροφός τους έχει πιο μεγάλο bέος.

Ένας εκ των επικεφαλής της έρευνας, δρ Stuart Brody, υποστηρίζει ότι και οι γυναίκες που έχουν την τάση να προτιμούν την κολπική διείσδυση του bέους περισσότερο από κάθε άλλο είδος ερωτική επαφής, υποστηρίζουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, ότι το μέγεθος του bέους μετράει στον έρωτα.

Οι επιστημονικές απόψεις σχετικά με το αν ο κολπικός και ο κλειτοριδικός οργαsμός είναι επί της ουσίας διαφορετικός. Διαφορετικά νεύρα μεταφέρουν σήματα από τον κόλπο και από την κλειτορίδα και η διέγερση του καθενός ενεργοποιεί διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου. Ωστόσο, ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κολπική διέγερση είναι απλά η ενεργοποίηση ενός διαφορετικού, εσωτερικού τμήματος της κλειτορίδας. Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους αναφέρουν ότι έχουν διαφορετικές αισθήσεις από τα δύο αυτά είδη οργαsμού, αλλά το ποιο είδος είναι “προτιμότερο” αποτελεί καθαρά θέμα προσωπικής προτίμησης.
Ποιο είναι, λοιπόν, το... κατάλληλο μέγεθος;
Διαφήμιση


Για τις ανάγκες της έρευνας, οι επιστήμονες ζήτησαν από 323 γυναίκες να θυμηθούν προηγούμενες ερωτικές επαφές τους. Τους ζητήθηκε να περιγράψουν τις πρόσφατες ερωτικές τους συνήθειες και συμπεριφορές, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι για εκείνες η κολπική διείσδυση του bέους και άλλες ερωτικές πράξεις. Ερωτήθηκαν, επίσης, αν το μήκος του bέους επηρεάζει την ικανότητά τους να φτάσουν σε οργαsμό με κολπική διέγερση.

Οι ερευνητές όρισαν το “μέσο” μέγεθος του bέους στα 15 εκατοστά και ζήτησαν από τις γυναίκες να απαντήσουν αν ήταν πιο πιθανό να φτάσουν σε κολπικό οργαsμό με ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο από το μέσο όρο bέος.

Διαπίστωσαν ότι οι 160 από τις γυναίκες είχαν μόνο κολπικούς οργαsμούς και αρκετούς ερωτικούς συντρόφους για να συγκρίνουν τις εμπειρίες τους. Από αυτές, το 33,8% προτιμάει τον έρωτα με άντρα που έχει bέος μεγαλύτερο από τον μέσο όρο bέη, το 60% είπε ότι το μέγεθος δεν έκανε καμία διαφορά για εκείνες και το 6,3% είπε ήταν το πιο μεγάλο bέος ήταν πιο δυσάρεστο για εκείνες στην ερωτική επαφή.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν, ωστόσο, ότι οι γυναίκες που ανέφεραν υψηλότερο αριθμό κολπικών οργαsμών κατά τον τελευταίο μήνα ήταν πιο πιθανό να πουν ότι το μεγαλύτερο μέγεθος του bέους στον άντρα είναι και προτιμότερο για εκείνες.

Πηγή: http://www.iatropedia.gr



Loading...

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου