Αναζήτηση

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Γιατί όλοι φιλιούνται με τον ίδιο τρόπο

Γιατί όλοι φιλιούνται με τον ίδιο τρόπο
Γιατί όλοι φιλιούνται με τον ίδιο τρόπο
Οι περισσότεροι άνθρωποι φιλούν με το ίδιο τρόπο, γέρνοντας το κεφάλι τους προς τα δεξιά, σύμφωνα με διεθνής έρευνα.

Η έρευνα, που διεξήχθη από τρία πανεπιστήμια (Dhaka, Bath και Bath Spa) και δημοσιεύθηκε στο Scientific Reports, μελέτησε τη συμπεριφορά στο φιλί.

Από τις απαντήσεις των ζευγαριών που συμμετείχαν, διαπιστώθηκε επίσης ότι ο άνδρας είναι εκείνος που παίρνει περισσότερο την πρωτοβουλία για το φιλί (κατά 15 φορές περισσότερο από τη γυναίκα), καθώς και ότι περισσότεροι από τα δύο τρίτα και εκείνων που έπαιρναν την πρωτοβουλία για το φιλί και εκείνων που το δεχόντουσαν, έγερναν το κεφάλι τους προς τα δεξιά.

«Είναι η πρώτη έρευνα που δείχνει τις διαφορές των δύο φύλων στο θέμα της υποκίνησης του φιλιού, με τους άνδρες να είναι εκείνοι που κάνουν περισσότερο το πρώτο βήμα. Επίσης φαίνεται ότι η φορά που θα γύρει το κεφάλι του εκείνος που θα κάνει το πρώτο βήμα για το φιλί, θα καθοδηγήσει επίσης και τον άλλο να γύρει το κεφάλι του προς την ίδια κατεύθυνση», λέει ο Δρ. Rezaul Karim.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι η πλευρά που θα γύρει κάποιος το κεφάλι, έχει να κάνει και με το αν είναι αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας.
newmoney.gr
Διαφήμιση


Διαφήμιση

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου