Αναζήτηση

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

ΣΟΚ! Στο Αγρίνιο και την Κοζάνη, βρέθηκαν φίδια σε ταβέρνα και κατάστημα...

ΣΟΚ! Στο Αγρίνιο και την Κοζάνη, βρέθηκαν φίδια σε ταβέρνα και κατάστημα...
ΣΟΚ! Στο Αγρίνιο και την Κοζάνη, βρέθηκαν φίδια σε ταβέρνα και κατάστημα...

Ευτυχώς τα ερπετά απομακρύνθηκαν χωρίς προβλήματα

Ένας καθ’ όλα… ανεπιθύμητος «πελάτης» έκανε την εμφάνισή του σε μια γνωστή ταβέρνα του Αγρινίου, το απόγευμα του Σαββάτου, αναζητώντας μεζεδάκια!
Διαφήμιση


 Ήταν ένα φίδι, που σίγουρα θα σκόρπιζε πανικό αν εκείνη την ώρα υπήρχαν θαμώνες.

Ευτυχώς, ήταν νωρίς και η ταβέρνα στην περιοχή των δικαστηρίων δεν είχε υποδεχθεί ακόμη τους πρώτους πελάτες. Ο ιδιοκτήτης αναστατώθηκε όταν είδε το ερπετό που είχε μήκος περίπου ενός μέτρου να σέρνεται ανάμεσα στα τραπεζοκαθίσματα του εξωτερικού χώρου, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να ακινητοποιήσει το επικίνδυνο ερπετό και να το απομακρύνει από το χώρο, πηγαίνοντάς το σε ασφαλές σημείο αρκετά μακριά όπου το άφησε να επιστρέψει στη φύση. Το πιθανότερο είναι πως το φίδι έφτασε στην ταβέρνα ξεγλιστρώντας από κάποιο όχημα στο οποίο ενδεχομένως είχε κουλουριαστεί.

 *** Ένα άλλο ερπετό που πήγε για… ψώνια σε ένα κατάστημα παιδικής ένδυσης στην πόλη της Κοζάνης, προκάλεσε πανικό το απόγευμα της Πέμπτης, στους πελάτες και το προσωπικό οι οποίοι το αντιλήφθηκαν κατά μήκος της μπάρας με τις κρεμάστρες! Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως και απομάκρυναν το φίδι, που ήταν μια ακίνδυνη δεντρογαλιά μήκους ενός μέτρου, η οποία μεταφέρθηκε σε δασική περιοχή.
protothema.gr
Διαφήμιση


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου