Αναζήτηση

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΑΤ έριξαν χημικά σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΙΔΙΚΕΙΟ. ΜΑΤ έριξαν χημικά σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών ΒΙΝΤΕΟ
ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ. ΜΑΤ έριξαν χημικά σε κινήματα κατά των πλειστηριασμών ΒΙΝΤΕΟ
Διαφήμιση

Πρωτοφανείς εικόνες στο Ειρηνοδικείο - Ξεκινούν 29 πλειστηριασμοί - Τρεις διμοιρίες ΜΑΤ δεν αφήνουν τους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην αίθουσα

Άγριο ξύλο, υβριστικά συνθήματα, σπρωξίματα και μεγάλη ένταση συνθέτουν το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί αυτή την ώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπου πρόκειται να ξαναρχίσουν οι πλειστηριασμοί. ΟΙ αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο σημείο να ρίξουν χημικά μέσα σε κλειστό χώρο και μάλιστα εντός δικαστικού μεγάρου!


Το κτίριο του Ειρηνοδικείου Αθηνών στην οδό Λουκάρεως αστυνομοκρατείται. Μετά τον τερματισμό των κινητοποιήσεων των συμβολαιογράφων, έχουν προγραμματιστεί 29 πλειστηριασμοί ακινήτων μόνο για σήμερα.

Προκειμένου να προχωρήσουν κανονικά οι πλειστηριασμοί, στο κτίριο του Ειρηνοδικείου βρίσκονται τρεις διμοιρίες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης! Τα ΜΑΤ έχουν αποκλείσει την αίθουσα του δικαστηρίου και δεν επιτρέπουν στα μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω», τις άλλες συλλογικότητες, τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας και στα μέλη του ΠΑΜΕ που αναμένονται να μπουν ώστε να προσεγγίσουν τους συμβολαιογράφους.
 Διαφήμιση

Σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, παράλληλα με την επανέναρξη των φυσικών πλειστηριασμών ξεκινούν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η επανέναρξη της διαδικασίας εκπλειστηριασμού περιουσιακών στοιχείων οφειλετών δείχνει τη σφοδρή επιθυμία των δανειστών να ξεκινήσειη εφαρμογή μέτρων αναγκαστικής κατάσχεσης για τους οφειλέτες.

Δείτε βίντεο από όσα συμβαίνουν τώρα στο Ειρηνοδικείο:
Πηγή


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου