Αναζήτηση

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο — Σε πολύ λίγο η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο — Σε πολύ λίγο  η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο — Σε πολύ λίγο  η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
«Μπήκαμε επισήμως στον Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο».. . Με αυτήν την φράση σχολίασε την απόφαση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ για την Ιερουσαλήμ προσκεκλημένος στην εκπομπή του Διονύση Μακρή ο διεθνολόγος πρώην βουλευτής Ηλίας Καλληώρας.
Διαφήμιση

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος έκανε ειδική αναφορά σε θέμα του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ που επιβεβαιώνει όσα προέβλεψε Γέροντας ασκητής του Παγγαίου Όρους για τις γεωπολιτικές σεισμικές δονήσεις στην περιοχή μας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μακρής ο Γέροντας του είπε πως «προτεραιότητα του αντιδίκου είναι η μείωση του πληθυσμού της γης για να μπορεί να τους ελέγξει μέσω του σφραγίσματος»

Ο κ. Καλληώρας από την πλευρά ου εκτίμησε πως δεν είναι μακριά η εποχή που η οικογένεια Ρότσιλντ θα τοποθετήσει κάποιον να διοικεί τον κόσμο. Πρόσθεσε την ανατριχιαστική πληροφορία πως «ημέρα Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι την ημέρα που θα τελειώνει ένας πόλεμος θα ακουστεί πάνω από την Αγιά Σοφιά η φωνή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, ενώ για τρεις μέρες θα υπάρχει εκεί το αστέρι της Βηθλεέμ».

Μίλησε δε για ουράνια σημάδια που θα δούμε!

Σε άλλο σημείο εκτιμάει πως μπήκε η βάση για να χτίσουν τον ναό του Σολομώντος για τρίτη φορά και στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο του Πάπα!

Μίλησε ακόμη για επερχόμενο πόλεμο Τουρκίας-Ρωσίας όταν οι Τούρκοι κλείσουν τον Βόσπορο, ενώ η συζήτηση περιεστράφη και γύρω από την περιουσία του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων που θέλουν να βάλουν στο χέρι οι Ισραηλινοί με τις αγορές στην Παλιά Πόλη.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ:
ΔιαφήμισηΠηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου