Αναζήτηση

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO: Παραίτηση Παυλόπουλου πριν το Σκοπιανό θέμα πάει στη Βουλή;

EKTAKTO: Παραίτηση 
Παυλόπουλου πριν το 
Σκοπιανό θέμα πάει στη Βουλή;


Όλοι γνωρίζουν ότι η σημερινή Ελληνική Βουλή δεν εκλέγει Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας!
Εφόσον αυτός  «παραιτηθεί ή  εκλείψει», διενεργούνται άμεσα Εθνικές Εκλογές, μετά το τέλος των οποίων εκλέγεται ο νέος Πρόεδρος Δημοκρατίας!


Στο μεταξύ θα έχουν στην κυριολεξία εκλογικά "εξαϋλωθεί" όσοι έχουν τις σημερινές θέσεις, δηλαδή την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας!

O κ. Κοτζιάς ακόμα και ο κ. Τσίπρας το πιθανότερο θα είναι να μην έχουν εκλεγεί ούτε Βουλευτές, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ, το πιθανότερο,θα έχει επιστρέψει σε μονοψήφια ποσοστά της εποχής της περιθωριακότητας, με οριακή (και αν) είσοδο στην επόμενη Ελληνική Βουλή!

Οπότε η επανεκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου θα είναι άμεση και συνοδευόμενη παλλαϊκής βοής!

Κι αντί ο κ. Τσίπρας να σκοπεύει να παίξει με το όνομα του Προέδρου Δημοκρατίας το 2020 , μετά την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας μας ,θα το έχει παίξει ήδη από 2018 ο κ. Παυλόπουλος το ίδιο σενάριο, πλην επί ωφέλεια και της Μακεδονίας μας!

Ήδη ο κ. Παυλόπουλος παρενέβη δυναμικά με ήδη δοθείσα τωρινή ευκαιρία:

«Πρέπει να είναι μια ονομασία που θα σέβεται πρώτα απ’ όλα την Ιστορία και δεν θα αποπνέει αλυτρωτικές τάσεις».

«Είναι αδιανόητο λόγω του ονόματος να δημιουργούνται ψευδείς διεκδικήσεις για ζητήματα γλωσσικά και εθνικά»!

Kαι εδώ έρχονται στο νου ζητήματα κλασσικής ελληνικής κουτοπονηριάς της ελληνικής πολιτικής σκηνής, όπως ότι όλοι τάχα μου ακολουθούν τη γραμμή Βουκουρεστίου του 2008, επιθυμώντας να εμπλέξουν άμεσα τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!

Διότι είναι γνωστό ότι η τότε «μπλόφα Καραμανλή» ούτε από την Ελληνική Βουλή πέρασε (δεν θα μπορούσε άλλωστε τότε) , ούτε καν από Κυβερνητική ολομέλεια!

Ηταν απλώς ένα απαραίτητο εργαλείο, που δεν έγινε τότε δεκτό, πολύ φυσικά, απλώς για να καταδειχτεί τότε η σκοπιανή αδιαλλαξία και να μπεί το ελληνικό ΒΈΤΟ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ!

Ισχυε και ισχύει η Απόφαση των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο Δημοκρατίας!

Σήμερα γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η τότε μπλόφα , για να ρίξουν στον Καραμανλή προαποφασισμένους δόλους και διάφορες άλλες σκοπιμότητες τους , τη στιγμή μάλιστα που η βάση συζήτησης στο θέμα της ΦΥΡΟΜ έχει ήδη μετακινηθεί κι Η ΟΥΣΙΑ του ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ έχει ήδη ΑΚΥΡΩΘΕΙ!

Αλβανοσλαβία έχει ήδη καταστεί η ΦΥΡΟΜ , με την επίσημη συγκυβέρνηση με τον Αλβανικό παράγοντα, με την επίσημη ήδη αναγνώριση της Αλβανικής ως 2ης επίσημης γλώσσας στη ΦΥΡΟΜ, που καταργεί ήδη όλες τις συζητήσεις!

Στην πράξη δεν υπάρχει πια ΦΥΡΟΜ κι εμείς με το ζόρι πάμε να επιβάλλουμε στη ΦΥΡΟΜ, τρέχοντας και παρακαλώντας από πίσω το όνομα Μακεδονία, με πρώτο ασθμαίνοντα δρομέα τον κ. Κοτζιά και το σινάφι του!

Κι εκεί ξύπνησαν οι Σκοπιανοί, ορώντας το μέγεθος της ευκαιρίας που τους δίνεται και ήδη δεν το δέχονται, θέλουν όχι μόνο σκέτο Μακεδονία αλλά να αλλάξουμε πρώτα εμείς το όνομα στις Ελληνικές Περιφέρειες, Πανεπιστήμια, περιοχές Υπηρεσίες κλπ και να βγάλουμε το Μακεδονία! Μιλάμε για τέτοιες ...διπλωματικές επιτυχίες από την πλευρά μας!

Και το κυριότερο πρόβλημα για τη γείτονα ΦΥΡΟΜ είναι ότι αφενός δεν έχει την πλειοψηφία στη Σκοπιανή Βουλή των 2/3 για να περάσει οτιδήποτε ακόμα και συμφωνία με την Ελλάδα , αφετέρου για να περάσει οποιαδήποτε συμφωνία στο αναπόφευκτο και ήδη αποφασισμένο Δημοψήφισμα στη ΦΥΡΟΜ πρέπει αυτή να ικανοποιεί όχι μόνο την ταυτότητά τους ως σκέτο Μακεδονία αλλά και με πλήρη και απόλυτο αλυτρωτισμό, πάνε δηλαδή και τα αγάλματα και τα αεροδρόμια, ούτε αυτά!

Οπότε τζάμπα θα πάει κι η όποια απόφαση στην Ελληνική Βουλή, θα γίνει ένα Σκοπιανό κουρελόχαρτο που δεν θα το λάβουν καν υπόψη!

Από αυτή την κατάντια της Χώρας μας , είναι πολύ πιθανό κι ακόμα και πιο πολύ επιβεβλημένο είναι να μας βγάλει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας μας, στέλνοντας όλο μαζί το αποτυχημένο πολιτικομάνι στην ετυμηγορία του ελληνικού λαού!

Κι ενώ τρέμανε οι Έλληνες της νεοπολιτικής ένα Δημοψήφισμα, να βρουν ξαφνικά τον Έλληνα τσολιά στην κάλπη, με τη χαντζάρα υψωμένη! Ε ρε γλέντια!


Ήδη η ελληνική κοινωνία μεταστρέφεται από το αρχικό δέος που πήγε να της επιβάλλει η τουλάχιστον αδαής νεοπολιτική ,ότι το θέμα παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας μας είναι πλέον αποφασισμένο και τελειωμένη υπόθεση!

Μόνο τελειωμένη υπόθεση δεν είναι και τις αποφάσεις τις παίρνει ο λαός!

Ο αγώνας τώρα αρχίζει:

Όλοι στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για τη συνέχεια!

Ζήτω η Μακεδονία μας!

   Ο  ΓΡΑΙΚΟΜΑΝΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου