Αναζήτηση

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Έτσι ανέβασαν τον Σώρρα τα Μ.Μ.Ε. Άλλα δείχνουν και άλλη είναι η αλήθεια — Δείτε την απόδειξη... ➤〝ΒΙΝΤΕΟ〞

Έτσι ανέβασαν τον Σώρρα τα Μ.Μ.Ε. Άλλα δείχνουν και άλλη είναι η αλήθεια — Δείτε την απόδειξη... ➤〝ΒΙΝΤΕΟ〞


Έτσι ανέβασαν τον Σώρρα τα Μ.Μ.Ε. Άλλα δείχνουν και άλλη είναι η αλήθεια — Δείτε την απόδειξη... ➤〝ΒΙΝΤΕΟ〞

Σαν αρχή δείτε το ρεπορτάζ του star.gr  και μετά δείτε σε βίντεο ολόκληρο το ρεπορτάζ με την ΑΛΗΘΕΙΑ


Αν και παραμένει άφαντος εδώ και 10 μήνες, ο Αρτέμης Σώρρας, εξακολουθεί να δρα ανενόχλητος. Εκτοξεύει απειλές κατά δημοσιογράφων αλλά και πρώην μελών της "Ελλήνων Συνέλευσις", ενώ παράλληλα υπογράφει εξουσιοδοτήσεις στον δικηγόρο του!

«Ρε.. ρε είστε προδότες ρε! θα σας δέσω βρε ζωντόβολα! Χαστούκια θα σας δώσω πολλά ζωντόβολα! Χαστούκια!»

«Είναι πάντα εδώ! κοντά μας! μας εμπνέει και μας οδηγεί! Δε θα σκύψουμε ποτέ το κεφάλι οι συνΈλληνες! ο αγώνας θα συνεχιστεί» λέει ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης.

Αρτέμης Σώρρας, Γιάννης Καλογερόπουλος, Χρήστος Μπαλαντίνας. Τρεις παλαιοί "συνεργάτες" της Ελλήνων Συνέλευσις, κλήθηκαν για να δικαστούν ενώπιον του Τρίτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Λευτέρη Ρήνου για απειλές εις βάρος του!

Ο φυγόποινος Αρτέμης Σώρρας εκπροσωπήθηκε σήμερα στο δικαστήριο από τον δικηγόρο του κ. Μπαμπάνη, κατόπιν εξουσιοδότησης που του υπέγραψε!

«Έγινε δεκτή η εξουσιοδότηση και η παράσταση μου ήτο απόλυτα ισχυρή!» λέει ο δικηγόρος.

-Έχετε επαφή εσείς με τον εντολέα σας;

«Αυτό δε μπορώ να σας το πω έχω υποχρέωση να σέβομαι το καθήκον της εχεμύθειας» προσθέτει.

«Φυγόποινος με 8 χρόνια κάθειρξη και ενώ τάχα μου κανείς δεν ξέρει που είναι όλοι τον βρίσκουν και τους υπογράφει και τον εκπροσωπούν. Άρα τον συναντούν! Ξέρουν που είναι!» αναφέρει ο Λευτέρης Ρήνος, δημοσιογράφος.


Στο δικαστήριο παρέστη μόνο ο Γιάννης Καλογερόπουλος. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας κρατείται στο ψυχιατρικό τμήμα του Κορυδαλλού, καθώς είχε κριθεί προφυλακιστέος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Λευτέρη Ρήνο, ακόμα και μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" απειλούνται πλέον από τον ίδιο τον Αρτέμη Σώρρα.

«Εσένα ρε Καζαμία… Καλογερόπουλε Γιάννη κι όποιον έχω διώξει κι όποιον έχω βγάλει.. θα τους βγάλω τα δόντια! Όχι λεφτά δεν θα πάρεις… θα σου πάρω κι ό,τι έχεις ρε! Τα μέλη δεν κινδυνεύουν.. οι προδότες κινδυνεύουν! Εσείς κινδυνεύετε! Ζώα, ανιστόρητοι, προδότες! Θα σας κυνηγήσω μέχρι το τέρμα! Στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι οι πρώτοι που θα εξοριστούν!».

Η σημερινή δίκη πήρε αναβολή για την 1η Ιουνίου. Κανείς βέβαια δεν ξέρει αν μέχρι τότε η αστυνομία θα έχει καταφέρει να εντοπίσει τον Αρτέμη Σώρρα.



ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ 2 ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ










Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου