Αναζήτηση

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Bιαστές σε 17χρονη τους έδεσαν yυμνούς και τους έκαναν περιφορά στους δρόμους ➮➮➤ΒΙΝΤΕΟ

Bιαστές σε 17χρονη τους έδεσαν yυμνούς και τους έκαναν περιφορά στους δρόμους ➮➮➤ΒΙΝΤΕΟ
Bιαστές σε 17χρονη τους έδεσαν yυμνούς και τους έκαναν περιφορά στους δρόμους ➮➮➤ΒΙΝΤΕΟ
Στο ραντεβού που έκλεισε η 17χρονη με έναν από τους δράστες εμφανίστηκε ο ίδιος και τρεις φίλοι του - Την παράτησαν έξω από το σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα

Οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί, η Πολιτεία έχει ξεκινήσει μεγάλη καμπάνια ενημέρωσης, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται. Ως εκ τούτου, οι πολίτες στην Ινδία θέλησαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να τιμωρήσουν τους βιαστές, ο αριθμός των οποίων παραμένει σε πολύ υψηλά ποσοστά στη μεγάλη χώρα της Ασίας.

Δύο άντρες επιτέθηκαν και βίασαν μία 17χρονη κοπέλα στην πόλη Yingkiong της βορειοανατολικής Ινδίας. Το έγκλημά τους, ωστόσο, δεν έμεινε ατιμώρητο. Πλήθος από την περιοχή που διαμένει η 17χρονη, κατάφερε και εντόπισε τους δύο δράστες.

Οι πολίτες τους ακινητοποίησαν, τους λιντσάρισαν, τους έγδυσαν, τους έδεσαν τα χέρια στην πλάτη και τους διαπόμπευσαν ολόγυμνους στους δρόμους της πόλης.

Με αίματα στο κεφάλι από το ξύλο, χωρίς ρούχα και ανήμποροι να αντιδράσουν, οι βιαστές του κοριτσιού «παρέλασαν» σε όλους τους δρόμους της περιοχής, πριν οδηγηθούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και συλληφθούν.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας παραδέχθηκε το περιστατικό, αλλά δεν φαίνεται πως θα δώσει συνέχεια, καθώς οι βιασμοί στην Ινδία έχουν αυξηθεί δραματικά και το πρόβλημα έχει γιγαντωθεί.

Όλα ξεκίνησαν ωστόσο, όταν η 17χρονη «γνωρίστηκε» με τον έναν από τους δύο δράστες μέσω διαδικτύου και συμφώνησε να συναντηθεί μαζί του. Στο ραντεβού παρουσιάστηκε ο ίδιος και τρεις φίλοι του, οι οποίοι τη βίασαν και την παράτησαν έξω από το σπίτι της στις 2 τα ξημερώματα.

Οι συγγενείς και οι γείτονες του κοριτσιού εντόπισαν τους δύο από τους τέσσερις δράστες, για να ακολουθήσουν όλα όσα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί...
Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου