Αναζήτηση

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Έρευνα: Ποτέ η γυναίκα μόνη, oύτε με τον κηπουρό σου!

Έρευνα: Ποτέ η γυναίκα μόνη, oύτε με τον κηπουρό σου!


Έρευνα: Ποτέ η γυναίκα μόνη, oύτε με τον κηπουρό σου!


Μια έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου μιλάει για τη σeξοuαλική ζωή των πλούσιων Ελληνίδων.

Ήταν από τους αστικούς μύθους της περασμένης δεκαετίας, που μεταξύ μας ούτε  αστικός ήταν (αφού μπροστά στα κρεβάτια της επαρχίας τύφλα να έχει η Αθήνα) ούτε  μύθος. Ο καθαριστής πισίνας, ο κηπουρός, ο συντηρητής του τζακιού, ο τεχνικός του λέβητα και γενικά όλοι οι κλάδοι που ασχολούνταν με μαστορέματα, που χρειάζονταν οι οικίες της κατηγορίας «2όροφη μεζονέτα με κήπο στα 7.000€ το τετραγωνικό» και πάνω, είχαν αναλάβει και το «ρεκτιφιέ» πολλών μαμάδων (και όχι μόνο) βορείων προαστίων. Για μια εποχή δεν μιλούσαμε για επάγγελμα αλλά για κανονικό λειτούργημα. Κάπως έτσι θα δηλωνόταν και στις αρμόδιες ΔΟΥ, υποθέτω. Διπλανός κωδικός με τους δημοσιογράφους, εκπαιδευτικούς.

Πώς στο οικοσύστημα Natura μαζεύονται κορμοράνοι, φλαμίνγκο και άλλα αποδημητικά; Ε, στα βόρεια προάστια υπήρχε το οικοσύστημα ΣEΧtura, προστατευόμενο και αυτό συνήθως υπό την αιγίδα ενός αδιάφορου ή αφελούς συζύγου.

Το σκανάρισμα γινόταν συνήθως πίσω από το φιμέ τζάμι μιας καγιέν, που έτσι και η οδηγός ήταν μικρόσωμη σχεδόν δεν φαινόταν μέσα στο αμάξι και αν βρισκόσασταν δίπλα-δίπλα σε φανάρι, δεν μπορούσες να καταλάβεις αν ήταν κανονικό αυτοκίνητο ή αν τα transformers έκαναν βόλτα στην Κηφισίας.


Καθώς όμως μέσα στην κρίση το Ε9 μεταμορφωνόταν σε μέγεθος από ατρόμητο γορίλα σε σπουργιτάκι, όλα αυτά τα παλικαράκια που έδιναν στην μπουρζουαζία τις απαραίτητες δόσεις ταξικής όσμωσης και ζύμωσης εξαφανίστηκαν από τα εύπορα προάστια. Όχι όμως όλα.

Το λειτούργημα διακονείται ακόμα από κάποιους λίγους. Αυτό τουλάχιστον είναι το υπόρρητο συμπέρασμα από την έρευνα που έδωσε στη δημοσιότητα το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, σύμφωνα με την οποία οι εύπορες γυναίκες των βορείων προαστίων με μηναίο εισόδημα άνω των 2.000€ θέτουν ως προτεραιότητα στις σχέσεις τους την καλή σeξοuαλική ζωή σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50%, ενώ το αντίστοιχο στις γυναίκες δυτικών προαστίων με εισόδημα λιγότερο από 1.000€  πέφτει κάτω από το 20%. Στην ομάδα αυτή εκείνο που προέχει είναι η ασφάλεια που παρέχει ο σύντροφος τους και η οικονομική του άνεση.

Κυρίες και κόριτσια, αυτό που θέλετε βρίσκεται στα pool boys. Για να βγάλω 2.000€ και να είμαι σε ηλικία μάχιμη ώστε να βλέπετε αστράκια στο κρεβάτι, θα πρέπει να τρέχω σαν το Βέγγο όλη μέρα που θα πρέπει με τη σειρά της να έχει 72 ώρες και όχι 24. Κι αν τρέχω σαν το Βέγγο, είναι φυσικό επόμενο να μην είμαι μάχιμος. Βέβαια το να είμαι μάχιμος δεν σχετίζεται μόνο με τη φυσική μου κατάσταση αλλά και τη ψυχική μου. Και αμφιβάλλω αν θα την παράσχετε και αυτή.

Ήδη έχετε έτοιμη την πριονοκορδέλα και βγαίνετε  παγανιά: «Λείπεις πολλές ώρες. Γιατί δουλεύεις τόσο; Αφού δουλεύεις τόσο γιατί δεν βγάζεις περισσότερα;». Καλύτερα να μου τα έκοβαν κανονικά παρά αυτό. Και παρόλα αυτά, μετά από τέτοια την κατήχηση, θα πρέπει να έχω διάθεση να κάνω σeξακι. Συγγνώμη, αλλά άνδρας είμαι, όχι ρομπότ. Και θέλω δίπλα γυναίκα, όχι το δολοφόνο με το (λεκτικό) πριόνι.


Για αυτό λέω. Τα pool boys τραγουδάνε ακόμα για εσάς. Μπορεί η φάση πλέον να θυμίζει λίγο αυτά τα tour στα νησιά με τις βάρκες που έχουν γυάλινο κατάστρωμα για να βλέπεις την χλωρίδα του βυθού –και βλέπεις μόνο φύκια και σκουπίδια- και μετά σε πάνε σε ένα ήσυχο όρμο να δεις κοπάδι με φώκιες να κάνει ακροβατικά μέσα από φλεγόμενες δαχτυλήθρες -και βλέπεις τρεις βαριεστημένες φώκιες να πηδάνε στον αέρα για να πιάσουν ένα ψάρι- αλλά η ουσία παραμένει: και πολλά λεφτά και πολύ σεξ είναι κάπως ασύμβατα τη σήμερον ημέρα.

Εμάς αφήστε μας, αγαπητές, να περάσουμε το ποτάμι και να ζήσουμε το Βαλεντίνο μας (μέρα που είναι) με τα λαϊκά κορίτσια. Που μπορεί να μην ξέρουν από κινόα, αντιοξειδωτικά και γάλα γαϊδάρας, ξέρουν όμως που θα βρεις να φας ένα σωστό παϊδάκι.

Πηγή


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου