Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019

Έτσι μπορούν να τσεκάρουν οι άντρες αν η σύντροφος τους το έκανε με άλλον

Έτσι μπορούν να τσεκάρουν οι άντρες αν η σύντροφος τους το έκανε με άλλον

Έτσι μπορούν να τσεκάρουν οι άντρες αν η σύντροφος τους το έκανε με άλλον
Πώς μπορεί να καταλάβει ένας άνδρας αν η σύντροφός του είχε την ίδια μέρα άλλη σeξouαλική επαφή;

Πρακτικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να το καταλάβει όπως επίσης δεν μπορεί να το καταλάβει και ο γυναικολόγος στην ενδεχόμενη ιατρική γυναικολογική εξέταση αν η γυναίκα έχει φροντίσει να κάνει μετά τη σeξouαλική επαφή κολπική πλύση ή αν έχει χρησιμοποιήσει προφυλακτικό.

Μπορεί μια γυναίκα να κρύψει από το σύντροφό της την επαφή με άλλον άνδρα;

Αν κάνει κoλπική πλύση ή έχει χρησιμοποιηθεί προφυλακτικό όπως είπαμε και στην προηγούμενη ερώτηση μπορεί εύκολα να κρύψει μια γυναίκα το τι προηγήθηκε με άλλον άνδρα. Κινδυνεύει να προδοθεί μόνο από τις ατέλειες του μακιγιάζ της.

Οι συχνές σeξouαλικes επαφές της γυναίκας με διαφορετικούς συντρόφους δημιουργούν πρόβλημα στο γεννητικό της σύστημα;

Υπάρχει κίνδυνος φλεγμονών από σeξouαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα αν δεν υπάρχει προφύλαξη. Σήμερα θεωρείται ότι η έξαρση της εμφάνισης μιας σειράς από σeξouαλικα μεταδιδόμενα νοσήματα όπως του έρπητα των γεννητικών opγάνων, των οξυτενών κoνδυλωμάτων κτλ. Αλλά και άλλων χρόνιων φλεγμονών των γεννητικών οργάνων που ταλαιπωρούν περισσότερο τις γυναίκες οφείλονται στη σeξouαλική δραστηριότητα με πολλούς και διαφορετικούς συντρόφους.

Πόσες σeξouαλικes επαφές έχει ανάγκη ο οργανισμός της γυναίκας και πόσες του άνδρα τον μήνα;

Ο αριθμός και ο ρυθμός των σeξouαλικon επαφών είναι διαφορετικός για κάθε ζευγάρι. Ο οποιοσδήποτε ρυθμός θεωρείται φυσιολογικός αρκεί να ικανοποιεί και τους δυο και να μην είναι μηδενικός. Η ποιότητα της σeξouαλικήs ζωής ενός ζευγαριού δεν μπορεί να αξιολογηθεί με αριθμούς.

Πηγή


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Loading...