Αναζήτηση

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη μέσω SMS από πενταψήφια νούμερα…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη μέσω SMS από πενταψήφια νούμερα…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! Απάτη μέσω SMS από πενταψήφια νούμερα…



Μια πολύ σοβαρή καταγγελία που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από τις Αρχές. Πιστοποιημένος τεχνικός δικτύων με πιστοποίηση MikroTik απέστειλε επιστολή στην ΕΕΤΤ, στη Γ.Γ Καταναλωτή, στο Συνήγορο του Καταναλωτή, στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στην Εισαγγελία του Άρειου Πάγου.

Καταγγέλλει απάτη μέσω SMS από πενταψήφια νούμερα.

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή του:

Αγαπητοί κύριοι,

Ονομάζομαι Μ. Ε. και είμαι Η/Μ Τ.Ε.  και πιστοποιημένος τεχνικός δικτύων με πιστοποίηση MikroTik.

Στις 8/12/2019 στις 05:30 το πρωί έλαβα στο κινητό μου με αριθμό 69… δυο μηνύματα από τον αριθμό 54578 και τρία μηνύματα από το 54003 ότι συμμετέχω σε συνδρομητική υπηρεσία ενώ εγώ δεν το ζήτησα ποτέ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χρεωθώ το χρηματικό ποσό των 6,24 ευρώ ενώ εγώ δεν έχω δώσει τη συγκατάθεσή μου.

Επικοινώνησα με την εταιρία WIND για να γίνει αμέσως φραγή όλων των πενταψήφιων αριθμών, το οποίο και έγινε αμέσως. Έπειτα επικοινώνησα με την εταιρία DIMOCO στον αριθμό 2103009942 όπου μου είπαν ότι εγώ έβαλα τον αριθμό μου καθώς επίσης απάντησα και σε επιβεβαιωτικό μήνυμα για να γίνω συνδρομητής σε πολυμεσική υπηρεσία. Τους απάντησα ότι αυτό δεν έγινε ποτέ και ότι θα ήθελα να μου αποδείξουν ότι έκανα όλες αυτές τις ενέργειες. Η απάντηση τους ήταν αρνητική.

Επειδή αμφισβητώ ευθέως όλα αυτά που ισχυρίζεται η εταιρία DIMOCO και επειδή μου έγινε καταφανής και κατάφωρη παραβίαση των προσωπικών μου δεδομένων καθώς επίσης χρεώθηκα στο συμβόλαιό μου με τη WIND χωρίς να υπάρχει η συναίνεσή μου καλώ όλους τους αρμόδιους φορείς να πληροφορηθούν και να αναλάβουν να κάνουν τις απαιτούμενες ενέργειες για να καταπολεμηθεί η παράφορη καταπάτηση προσωπικών δεδομένων και υπεξαίρεση χρημάτων.

Παρακαλώ όλους τους ανωτέρω φορείς για την διερεύνηση της καταγγελίας μου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο info@errikos.gr ή άμεσα στο 6938430378.

Σας ευχαριστώ,

Μ. Ε.

Η/Μ Τ.Ε.

Πιστοποιημένος τεχνικός δικτύων MikroTik

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου