Αναζήτηση

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός: «Καλύτερα να πεθάνουν ηλικιωμένοι παρά να καταστραφεί η οικονομία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: «Καλύτερα να πεθάνουν ηλικιωμένοι παρά να καταστραφεί η οικονομία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορωνοϊός: «Καλύτερα να πεθάνουν ηλικιωμένοι παρά να καταστραφεί η οικονομία» (ΒΙΝΤΕΟ)


Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ εμφανίστηκε πρόθυμος για χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων λόγω κοροναϊού το συντομότερο δυνατόν, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο αναπληρωτής κυβερνήτης του Τέξας υποστήριξε ότι προτιμά να πεθάνουν κάποιοι ηλικιωμένοι άνθρωποι από το να καταστραφεί η αμερικανική οικονομία.

«Καλύτερα να πεθάνουν μερικοί συνταξιούχοι, παρά να καταστραφεί η οικονομία των ΗΠΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νταν Πάτρικ.

Ο ίδιος, όπως αναφέρει ο Guardian, εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή του Fox News και είπε πως η ζωή πρέπει να συνεχιστεί κανονικά. «Θα επιστρέψουμε στην δουλειά μας, θα επιστρέψουμε στην ζωή μας, θα φροντίσουμε τον εαυτό μας. Μην θυσιάσετε την χώρα, μην το κάνετε αυτό» δήλωσε ο Ρεπουμλπικανός.

Παράλληλα, τόνισε πως φοβάται ότι οι περιορισμοί της δημόσιας υγείας για την πρόληψη του κοροναϊού θα μπορούσαν να τερματίσουν την ζωή των Αμερικανών έτσι όπως την ήξεραν μέχρι πρόσφατα, ενώ πρόσθεσε πως είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει και τη δική του υγεία για να προστατεύσει την οικονομία και τα εγγόνια του.

«Αυτό δεν με καθιστά γενναίο ή ευγενή ή κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί παππούδες σαν και εμένα εκεί έξω» διευκρίνισε.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους του Fox News, δήλωσε πως συνομιλεί με πολλούς ανθρώπους που δεν θέλουν να θυσιαστεί η οικονομία της χώρας τους.

«Θα βιώσουμε μια πλήρη κατάρρευση. Η ύφεση, η κατάθλιψη είναι πράγματα που θα πρέπει να περιμένουμε για πολλούς μήνες. Όπως είπε και ο πρόεδρος Τραμπ, το ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας του κοροναϊού, είναι τόσο χαμηλό που αναρωτιέμαι πρέπει να κλείσουμε ολόκληρη την χώρα γι’ αυτό;».

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Πηγή

Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου