Αναζήτηση

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Έτσι θα απολυμαίνεις τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ | ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι θα απολυμαίνεις τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ | ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι θα απολυμαίνεις τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ | ΒΙΝΤΕΟ




Η αλήθεια είναι πως τα μέτρα που λαμβάνουμε όλοι για να περιορίσουμε την πιθανότητα έκθεσης στον κοροναϊό, είναι πρωτοφανή. Και προφανώς, δεν μιλάμε μόνο για το… λυσσασμένο πλύσιμο των χεριών στο οποίο καταφεύγουμε κάθε λίγο και λιγάκι…

Ένα ακόμη «αγκάθι» για πολλούς, είναι το τι κάνουμε με τα ψώνια που έρχονται ή που παίρνουμε εμείς οι ίδιοι από το σούπερ μάρκετ.

Πόσο πιθανό είναι να είναι μολυσμένη κάποια επιφάνεια, μία σακούλα, ένα χαρτόκουτο;

Ο γιατρός Jeffrey VanWingen από το Μίσιγκαν ανέβασε ένα βίντεο για να προειδοποιήσει τους καταναλωτές για τα μικρόβια που ζουν στις συσκευασίες που αγοράζουν και στο βίντεό του μας δείχνει πώς πρέπει να απολυμαίνουμε τα ψώνια μας από το σούπερ μάρκετ και τα άλλα καταστήματα τροφίμων (παντοπωλεία, κρεοπωλεία, μανάβικα κτλ).

Ο Jeffrey συμβουλεύει ότι ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις τη μεταφορά μικροβίων από τις συσκευασίες και τα τρόφιμα στον άνθρωπο, είναι να τα αφήσεις για 3 ημέρες έξω χωρίς να τα αγγίξεις. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό, ιδίως για τρόφιμα που χαλάνε εκτός ψυγείου. Γι’ αυτό το λόγο, δείχνει πώς μπορούμε να απολυμάνουμε τις συσκευασίες και τα τρόφιμα.

Το χρήσιμο αυτό βίντεο του Αμερικανού γιατρού έχει ήδη πάνω από 11,5 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δείτε το:





Πηγή


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου