Αναζήτηση

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Κατασχέσεις-Πλειστηριασμοί, ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ









Με 31 πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 4 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 1 στο Ειρηνοδικείο Ελευσίνας, 4 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών (Μενίδι), 3 στο Ειρηνοδικείο Ιλίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Καλλιθέας, 7 στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας, 3 στο Ειρηνοδικείο Λαυρίου, 2 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Ειρηνοδικείο Μεγάρων, 4 στο Ειρηνοδικείο Ν.Ιωνίας, 2 στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, 3 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στο Ειρηνοδικείο Περιστερίου, 5 στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου και 1 στο Ειρηνοδικείο Σπετσών συνεχίζει την Τετάρτη 27-1-16 το σχέδιο αναδιανομής των κατοικιών από τον ελληνικό λαό προς τις τράπεζες και τα κοράκια, με τις ευλογίες και την αρωγή της μνημονιακής συγκυβέρνησης Συριζα-Ανελ.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο θα συμμετέχει με όλες του τις δυνάμεις, όπως εδώ και 2 σχεδόν χρόνια, στο Κίνημα Αντίστασης στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.

Το ραντεβού είναι σταθερό, κάθε Τετάρτη, 4-5μμ στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία.

Ακολουθεί και αναλυτικά το πρόγραμμα:





*Ευχαριστούμε τους συναγωνιστές του Επαμ, για την αποδελτίωση αλλά και για τη διαρκή συμμετοχή τους στο Κίνημα, όλον αυτόν τον καιρό.



No Comments to "74 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 27/1! Αναλυτικά το πρόγραμμα. Πειραιώς, Alphabank, Eurobank και Εθνική Ασφαλιστική δίνουν τα ρέστα τους. Όλοι στα Ειρηνοδικεία να αναχαιτίσουμε τη λαίλαπα"
πηγη:.kinimadenplirono.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου