Αναζήτηση

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμάζουν «υποδοχή» στον παιδόφιλο του Γέρακα οι συγκρατούμενοί του! (Video)







Με κοινή απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή οδηγείται στη φυλακή ο 52χρονος παιδόφιλος του Γέρακα μετά την απολογία του στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.


Η μεταγωγή του εκεί έγινε με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο λυντσαρίσματος από πολίτες όταν κατάλαβαν για ποιόν πρόκειται.

«Πείτε ό,τι θέλετε. Ήμουν ένα τέρας, ζητάω συγνώμη». Αυτά ήταν τα λόγια του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχθηκε στην απολογία του τις πράξεις του και αναφέρθηκε και σε άλλες δυο πράξεις ασέλγειας ανηλίκων κοριτσιών, 8 και 9 ετών.

Ο 52χρονος απολογήθηκε χωρίς δικηγόρο ενώ στα δικαστήρια βρέθηκε και η σύζυγός του, η οποία προτίθεται να καταθέσει εναντίον του ενώ φέρεται και διατεθειμένη να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Μιλώντας ο 52χρονος στους δημοσιογράφους μετά την απολογία του ανέφερε: «Συγγνώμη είμαι ένα τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανα. Ένα κλικ στο μυαλό ήταν. Δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Έχω δουλέψει και σε άλλο κυλικείο στο Χαλάνδρι».

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr οι κρατούμενοι των φυλακών ήδη περιμένουν τον παιδόφιλο προκειμένου να απονείμουν τη δικαιοσύνη για τις πράξεις τους με τον σκληρό τρόπο του κόσμου τους.

Για τον λόγο αυτό δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό εάν θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό ή σε άλλες φυλακές της επικράτειας όπου έτσι κι αλλιώς θα έχει ειδική μεταχείριση - με την έννοια της απομόνωσής του- προκειμένου να διαφυλαχθεί η ζωή του ώστε να αποδοθεί η δικαιοσύνη από το δικαστήριο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή της προσαγωγής του παιδόφιλου στα δικαστήρια:




ΠΗΓΗ:notioanatolika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου