Αναζήτηση

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

ΤΩPA ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | Σε συναγερμό οι σεισμολόγοι της χώρας

ΤΩPA ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ | Σε συναγερμό οι σεισμολόγοι της χώρας
Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Καρπενησίου η συνεχόμενη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή, χωρίς να ξέρουν ακόμα οι σεισμολόγοι εαν πρόκειτε για κάποιο κύριο σεισμό.
04/05/2016
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 11:40 το πρωί της Τετάρτης (04/05/2016) στο Καρπενήσι.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται πέντε χιλιόμετρα δυτικά του Καρπενησίου, ενώ το εστιακό βάθος ορίζεται στα εννιά χιλιόμετρα.
ΩΡΑ 18:58
Ένας ακόμη σεισμός έγινε αισθητός στο Καρπενήσι και τη γύρο περιοχή. Είχε μέγεθος 3 Ρίχτερ και επίκεντρο 6 χιλιόμετρα Δ-ΝΔ της Ευρυτανικής πρωτεύουσας, βόρεια του χωριού Βουτύρο. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 9 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.
05/05/2016  07:50 
Ένας ακόμη σεισμός έγινε αισθητός στο Καρπενήσι και τη γύρο περιοχή. Είχε μέγεθος 2,2 Ρίχτερ και επίκεντρο 11 χιλιόμετρα Ν-ΝΑ της Ευρυτανικής πρωτεύουσας, βόρεια του χωριού Βουτύρο. Το εστιακό του βάθος υπολογίστηκε στα 5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου