Αναζήτηση

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σάλος: Ανοίγει το καφέ που θα προσφέρει και στοματικό έρωτα στους πελάτες! Δείτε πού και πότε

Σάλος: Ανοίγει το καφέ που θα προσφέρει και στοματικό έρωτα στους πελάτες! Δείτε πού και πότε
Ένας Ελβετός επιχειρηματίας σχεδιάζει να φτιάξει στο κεντρικό Λονδίνο ένα καφέ που θα δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να
απολαμβάνουν το ρόφημα της επιλογής τους και μαζί, αν το επιθυμούν, στοματικό έρωτα.
Ο Bradley Charvet, όπως είναι το ψευδώνυμό του επιχειρηματία που ετοιμάζει ήδη ένα αντίστοιχο καφέ στη Γενεύη (σ.σ. το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το Δεκέμβριο), τόνισε στην εφημερίδα «Evening Standard» πως έχει ήδη εντοπίσει το χώρο όπου θα χτιστεί το καφέ, στην οδό Praed στο Paddington.
Ο ίδιος εξήγησε στην εφημερίδα πως αν και η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά σε άντρες, η επιχείρηση δεν διαφέρει από ένα «συνηθισμένο καφέ», στο οποίο μέχρι και 100 πελάτες θα μπορούν να καθίσουν, να πιουν τον καφέ τους και να απολαύσουν την πράξη του στοματικού έρωτα από επαγγελματία συνοδό.
Διαφήμιση


Βασισμένη σε παρόμοια καφέ της Ταϊλάνδης, η ιδέα έχει ήδη προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Ελβετία. Σύμφωνα με τον επιχειρηματία, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέγουν τη συνοδό της αρεσκείας τους μέσα από μια σειρά φωτογραφιών σε ipad τη στιγμή που θα εισέρχονται στο χώρο.
Η βρετανική εφημερίδα επικοινώνησε με εκπρόσωπο του δημοτικού συμβουλίου του Westminster, ο οποίος διαβεβαίωσε πως ένας τέτοιου είδους χώρος δεν πρόκειται να πάρει νόμιμη άδεια, ενώ το πρότζεκτ έχει ήδη συναντήσει αντιδράσεις από ΜΚΟ που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των γυναικών.
Επιπλέον, όπως σημειώνει η «Standard», το άνοιγμα μίας τέτοιας επιχείρησης είναι παράνομο στη Βρετανία, όπου ενώ η πορνεία δεν απαγορεύεται, η ιδιοκτησία ή διαχείριση οίκων ανοχής θεωρείται έγκλημα.
Διαφήμιση


Ο Charvet, εντούτοις, δηλώνει στην εφημερίδα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί θα είναι μία νόμιμη επιχείρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που μας αρέσει αφού σημαίνει πως θα είναι οργανωμένη και θα ελέγχεται. Θα πρέπει να ρυθμίσουμε κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για να αποφύγουμε τυχόν προβλήματα. Όμως είμαστε στην τελική ευθεία».
Οι τιμές θα ξεκινούν από τις 50 λίρες, εξηγεί ο επιχειρηματίας και προσθέτει: «Από εκεί και πέρα, ανάλογα με τη διάρκεια της πράξης, αν ξεπερνάει τα 15 λεπτά, θα προστίθενται επιπλέον χρεώσεις – 10 λίρες ανά 15λεπτο».
Και συνεχίζει: «Το πρότζεκτ βρίσκεται σε εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή ο δικηγόρος μας φροντίσει τα διαδικαστικά». Το καφέ θα βρίσκεται στο Paddington, κοντά στο σταθμό του μετρό. Είναι μία περιοχή με πολύ κόσμο».
Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
Πέρα από τις νομικές περιπλοκές, ο Charvet απορρίπτει και κάθε είδους κατηγορίες περί ηθικής. «Κανείς δεν θα δουλεύει στο καφέ παρά τη θέλησή του. Είναι μια κανονική δουλειά. Κάνεις τη βάρδια σου, οχτώ ώρες την ημέρα, σε περίπτωση που θέλεις πλήρη απασχόληση. Στις εργαζόμενες θα προσφέρονται καλές συνθήκες τόσο σε θέματα περίθαλψης και υγιεινής όσο και σε θέματα ασφάλειας. Εγώ είμαι παντρεμένος όπως και όλοι οι άντρες που συνεργάζομαι. Όλοι μας σεβόμαστε τις γυναίκες.»
Ωστόσο, η Rachel Krys, συν-επικεφαλής του ιδρύματος κατά της βίας των γυναικών (End Violence Against Women Foundation), το οποίο είναι υπέρ της αποποινικοποίησης της πορνείας, αλλά όχι των πελατών ή των προαγωγών, πιστεύει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολο να λάβει ο χώρος άδεια λειτουργίας.
«Πιστεύω ότι παραβαίνει μία σειρά από νόμους. Άνθρωποι που ζουν κοντά σε τέτοια μέρη καλούνται επίσης να αντιμετωπίσουν τις δυσάρεστες συμπεριφορές των αντρών που τα επισκέπτονται γι’ αυτό και οι νόμοι είναι τόσο αυστηροί», λέει χαρακτηριστικά η Krys.
Έχοντας πατήσει τα 99 της χρόνια αυτή η σούπερ γιαγιά από το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε να διδάσκει γυμναστική πριν 50 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Η τάξη στην οποία διδάσκει και κάνει ασκήσεις αφορά άτομα άνω των 70 ετών και κάνουν «καθιστικό αερόμπικ», όπως αναφέρει το δημοσίευμα της βρετανικής Sun. Το κάθε μάθημα διαρκεί 45 λεπτά και γίνεται στο βόρειο ανατολικό Λονδίνο. Η Minnie Solomons είναι χήρα και πλέον έχει αφιερωθεί σε αυτό που της άρεσε πάντα να κάνει, ενώ -όπως λέει χαρακτηριστικά- προσθέτει νέες κινήσεις για να κρατήσει τους μαθητές της σε εγρήγορση και να μη βαριούνται.

πηγή: newsbeast.gr

Ερωτικές γνωριμίες ενηλίκων στην Ελλάδα. Βγείτε ραντεβού, βρείτε σύντροφο για μια βραδιά, γιατί όχι και για ολόκληρη τη ζωή σας. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
 ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου