Αναζήτηση

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου

Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου
Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου

Θα έρθει το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου;

Σύμφωνα με τους οπαδούς μιας θεωρίας που πιστεύουν στο τέλος του κόσμου, ναι η 23η Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσει την αρχή της Αποκάλυψης.
Διαφήμιση


Οι καλοί Χριστιανοί θα ανυψωθούν στον ουρανό ενώ οι υπόλοιποι θα αφεθούν να αντιμετωπίσουν το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το κεφάλαιο της Ανάληψης στο Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Μια θεωρία με το όνομα Revelation 12 Sign προβλέπει ότι η Αποκάλυψη θα αρχίσει σύντομα, με την εμφάνιση μιας γυναίκας ηλιόλουστης, με το φεγγάρι στα πόδια της και ένα στέμμα με 12 αστέρια στο κεφάλι της.

Οι οπαδοί αυτής της θεωρίας πιστεύουν ότι αυτή η προφητεία θα εκπληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου καθώς θα γίνει μια αστρονομική ευθυγράμμιση που περιλαμβάνει τους αστερισμούς του Λέοντα και της Παρθένου μαζί με διάφορους άλλους πλανήτες.
Οι οπαδοί της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η γυναίκα που αναφέρεται στην προφητεία αντιπροσωπεύει τον αστερισμό της Παρθένου, ενώ το στέμμα με τα αστέρια αντιπροσωπεύει τον Λέοντα.
Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 23 Σεπτεμβρίου

Και καθώς κατά την προφητεία το φεγγάρι βρίσκεται κάτω από τα πόδια της Παρθένου, στις 23 Σεπτεμβρίου ο ήλιος θεωρείται ότι θα περάσει από τον αστερισμό, εκπληρώνοντας έτσι το συγκεκριμένο σκέλος της προφητείας.

Σύμφωνα με τους ιστοτόπους των οπαδών αυτής της θεωρίας, η Αποκάλυψη θα γίνει σε δυο φάσεις, με ένα διάστημα επτά ετών ανάμεσά τους γεμάτο δοκιμασίες, κατά το οποίο ο Αντίχριστος θα καταστρέψει την ανθρωπότητα.
Διαφήμιση


Η θεωρία πάντως των συγκεκριμένων οπαδών που περιμένουν την Αποκάλυψη στις 23 Σεπτεμβρίου ελάχιστα βασίζεται στην Βίβλο και απορρίπτεται σε μεγάλο βαθμό από την ευρύτερη χριστιανική κοινότητα.

Η περίεργη αυτή θεωρία για το τέλος του κόσμου με το όνομα Revelation 12 ξεκίνησε από τον Γουίλιαμ Ταμπλέι, ο οποίος είχε ένα κανάλι στο YouTube και το 2011 δημοσίευσε το πρώτο βίντεο σχετικά με την ευθυγράμμιση των πλανητών.

heraklionwebradio.blogspot.gr
Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου