Αναζήτηση

Σάββατο 2 Μαΐου 2020

Κατατέθηκε η πρώτη εμπεριστατωμένη μήνυση για τα μέτρα και τα πρόστιμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατατέθηκε η πρώτη εμπεριστατωμένη μήνυση για τα μέτρα και τα πρόστιμα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατατέθηκε η πρώτη εμπεριστατωμένη μήνυση για τα μέτρα και τα πρόστιμα! (ΒΙΝΤΕΟ)





Στις 25 Απριλίου κατατέθηκε η πρώτη εμπεριστατωμένη μήνυση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις προς τον ελληνικό λαό με αφορμή τον κορωναϊό τη γρίπης.

H μήνυση που αποκαλύπτει το κανάλι Global-News GR στο Youtube υποβλήθηκε στη Θεσσαλονίκη από Έλληνα πολίτη και είναι πλήρως εμπεριστατωμένη σε σχέση με την άσκηση, όπως είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης ή το πείραμα, όπως είπε ο Γεραπετρίτης, που γίνεται στον ελληνικό λαό, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, από την «παγκόσμια κλίκα», όπου συμμετέχουν όλα τα γνωστά και μη εξαιρετέα της νέας τάξης πραγμάτων.

Καλεί, μάλιστα, ως μάρτυρες στο δικαστήριο σοβαρούς επιστήμονες γιατρούς, για να αποδείξουν με στοιχεία τους ισχυρισμούς του σχετικά με το επίπεδο επικινδυνότητας του κορωναϊού.

Εμείς τα ίδια λέμε εδώ και καιρό, η μήνυση στα μάτια μας δείχνει πλήρως εμπεριστατωμένη προσφέροντας μία μεγάλη πρόκληση για την ελληνική δικαιοσύνη, η οποία καλείται να αποδείξει το επίπεδο της ανεξαρτησίας της, απέναντι σε μία κυβέρνηση που πριν κάνει όλα αυτά που έκανε διόρισε πρώτα πρόεδρο της δημοκρατίας μία εν ενεργεία ανωτάτη δικαστικό, την οποία επίσης κατηγορεί στη μήνυση μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βασίλη Κικίλια και τον Σωτήρη Τσιόδρα, ζητώντας την καθαίρεση και παραδειγματική τιμωρία τους!

Και επειδή ούτε δικηγόροι είμαστε, αν και έχουμε πλούσια εμπειρία από δικαστικές αίθουσες πάνω στα ρεπορτάζ, δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για μία πραγματικά παλικαρίσια, αν μη τι άλλο, μήνυση.

Δείτε και το βίντεο


Πηγή

Loading...

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (2007 – 2009)
      ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΧΩΡΙΟ ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
      Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου, με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: «η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».
      Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.
      Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το…
      κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.
      Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.
      ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ.
      «Ο λαός δεν είναι «ο αφέντης του σπιτιού του», στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.
      Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.
      Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.
      Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.
      Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

      Διαγραφή
  2. Διαπιστωσεις κανουν ολοι.
    Δρασεις κανείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ.ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΑΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή