Αναζήτηση

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Το πιο αισθησιακό και περίεργο στόλισμα δέντρου❗ Η Maitland Ward ξαναχτύπησε…➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Το πιο αισθησιακό και περίεργο στόλισμα δέντρου❗ Η Maitland Ward ξαναχτύπησε…➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞
Μπορεί να μην έχει κάνει μεγάλη καριέρα αλλά δεν χάνει ευκαιρία να προκαλεί η 37χρονη ηθοποιός.Το πιο αισθησιακό και περίεργο στόλισμα δέντρου❗ Η Maitland Ward ξαναχτύπησε…➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Η Maitland Ward μπορεί να μην έχει καταφέρει να καθιερωθεί με τις ερμηνείες της σαν ηθοποιός, αλλά είναι σίγουρα μια από τις αποκαλυπτικότερες παρουσίες του Ηοllywood. Αυτή την φορά στόλισε τον εαυτό της αντί για το δέντρο. Γuμνό…
Διαφήμιση


Στο πνεύμα των ημερών η Ward, η οποία έκανε το όνομα της γνωστό μέσα από την ταινία White Chicks, αποφάσισε να γδuθεί (!) και να φορέσει πάνω της τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια αντί να τα βάλει στο δέντρο της, ενώ είχε για παρέα και τον σκύλο της.
Η Ward, μάλιστα, tweetάρε και το μήνυμα «Μόλις τελειώσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και το σπίτι μυρίζει πολύ ωραία! Αλλά το σκυλί μου συνεχίζει να του γαυγίζει σαν να είναι εισβολέας»!
Διαφήμιση


Η 37χρονη ηθοποιός είναι γνωστή για τις αποκαλυπτικότατες εμφανίσεις της, καθώς πριν λίγους μήνες είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί φορώντας… τίποτα, κάτι το οποίο έχει επαναλάβει αρκετές φορές στο παρελθόν. Πάντως έχει αρκετές χιλιάδες followers, στην πλειοψηφία τους άντρες!

Οι λόγοι ευνόητοι…



ΠΗΓΗ: followme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου