Αναζήτηση

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ❗ Το έκαvαν μέσα σε ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους αφήσει μόνους. ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ❗ Το έκαvαν μέσα σε ταξί και ζήτησαν από τον οδηγό να τους αφήσει μόνους. ➤➕〝📹ΒΙΝΤΕΟ〞

Κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του αλλά μετά έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στο YouTube
Tεράστιο θράσος είχε ένα ζευγάρι Ρώσων στην Μόσχα, που όχι μόνο άρχισε να κάνει σeξ μέσα σε ταξί αλλά ζήτησε και από τον οδηγό να βγει από το όχημα για να τους αφήσει μόνους.
Διαφήμιση


Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στη Μόσχα και καταγράφηκε από την κάμερα που είχε στο όχημά του οδηγός, με το διασκεδαστικό βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.

Οι δύο παθιασμένοι νέοι επιβιβάστηκαν στο ταξί του οδηγού και του ζήτησαν να τους πάει σπίτι τους. Ωστόσο λίγο αργότερα, εμφανώς μεθυσμένοι, άρχισαν να ερωτοτροπούν στο πίσω κάθισμα με την κοπέλα να καβαλάει κανονικά τον σύντροφό της και τα πράγματα να... ξεφεύγουν επικίνδυνα.
Ο οδηγός - που για κακή τύχη του ζευγαριού έτυχε να είναι διάσημος video blogger του YouTube - προσπαθούσε αρχικά να αγνοήσει τους ασυγκράτητους εραστές που αντάλλαζαν κάτι παραπάνω από τολμηρά χάδια στο ταξί του.

Ξαφνικά όμως ο άντρας επιβάτης του πρότεινε να παρκάρει κάπου το όχημα και να τους αφήσει δέκα λεπτά να «τελειώσουν» μόνοι, ενώ εκείνος θα έκοβε βόλτες απέξω.

Παρότι εμφανώς εκνευρισμένος, ο Ρώσος ταξιτζής κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και αντιπρότεινε στον ασυγκράτητο εραστή να τον αφήσει σε μια κοντινή παμπ για συνεχισει τις ερωτικές του περιπτύξεις.
Διαφήμιση


Το ζευγάρι κατέβηκε κακήν κακώς από το ταξί, πληρώνοντας πρώτα φυσικά την κούρσα και μπήκε στην παμπ για το φινάλε της... άκρως ακατάλληλης σκηνής.

Ο οδηγος έσπευσε να ανεβάσει το βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους δύο νέους «τελειωμένους» και λέγοντας ότι μπορούν να βάλουν τα ζωώδη ένστικτά τους εκεί που ξέρουν.


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου