Αναζήτηση

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

«Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019»: Η ανατριχιαστική προφητεία του Νοστράδαμου

«Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019»: Η ανατριχιαστική προφητεία του Νοστράδαμου
«Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας το 2019»:
 Η ανατριχιαστική προφητεία του Νοστράδαμου

Ο διάσημος Γάλλος γιατρός, αστρολόγος και φαρμακοποιός προκαλεί τρόμο με όσα έχει προβλέψει.



Ο Νοστράδαμος έμεινε στην ιστορία με την ικανότητά του να προβλέπει το μέλλον.

Όπως με τη συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων, έτσι και αυτές που αποτυπώνονται στο βιβλίο του «Les Propheties (Οι Προφητείες), η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555, είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες. Και μέσα σε αυτές είναι και ο πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας μέσα στο 2019!

Με τίτλο «Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019», το άρθρο της τουρκική εφημερίδας Sabah αναφέρει πως μέσα σε όσα είχε προβλέψει ο Γάλλος υπάρχει ο ελληνοτουρκικός πόλεμος αλλά και θανατηφόροι σεισμοί.

Συγκεκριμένα, η Sabah αναφέρει πως από την αποκωδικοποίηση των προφητειών του Νοστράδαμου, μια χώρα που δεν κατονομάζεται θα διασχίσει τις δύο θάλασσες (Μαύρη Θάλασσα και Αιγαίο) ενάντια σε Τουρκία και Ελλάδα.

«Μετά από αυτό οι στρατιώτες των δύο χωρών θα πολεμήσουν». Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στη δεύτερη προφητεία, στο τρίτο κεφάλαιο του τρίτου βιβλίου του Νοστράδαμου.


Οι σεισμοί
Το πεδίο όμως που διχάζει τους «αναλυτές» των προφητειών του Μισέλ ντε Νοστρεντάμ είναι σχετικά με τον σεισμό που θα γίνει το 2019.


Αρκετοί αναφέρουν πως ο σεισμός αυτός έχει ήδη γίνει (στην Ινδονησία τον περασμένο Ιανουάριο) ενώ άλλοι τονίζουν πως ο εν λόγω σεισμός θα γίνει στην Τουρκία μέσα στο τρέχων έτος και μάλιστα με ολέθρια αποτελέσματα.

Το... άστοχο παρελθόν
Ένα παρόμοιο δημοσιεύματα πάντως είχε εμφανιστεί και το 2011 από την Sabah, το οποίο αναφερόταν ξανά σε πόλεμο ανάμεσα στις δυο χώρες, κάτι το οποίο φυσικά δεν συνέβη ποτέ.



Οι άλλες προφητείες του 2019
Μέσα στις προφητείες αυτές συμπεριλαμβάνονται ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο αφανισμός της Γης έπειτα από πρόσκρουση αστεροειδούς, αλλά και η αλλαγή του παγκόσμιου χάρτη ως απόρροια της κλιματικής αλλαγής!

Υπάρχουν βέβαια και λιγότερο καταστροφικά γεγονότα, όπως ο διάλογος του ανθρώπου με τα ζώα…

Σύμφωνα λοιπόν με τον Μισέλ ντε Νοστρεντάμ, όπως τον αποκαλούν οι Γάλλοι, «η Ανατολή θα αποδυναμώσει τη Δύση», ενώ «οι αντίπαλες δυνάμεις θα κονταροχτυπηθούν δια θαλάσσης». Το συγκεκριμένο πάντως απόσπασμα στο βιβλίο του Νοστράδαμου παραπέμπει σε δύο ζεύγη υπερδυνάμεων, με πιθανότερες... υποψήφιες τις ΗΠΑ και Ρωσία.

Αν δεν καταφέρει πάντως ο άνθρωπος να αφανίσει τον πλανήτη, ενδέχεται να τον… προλάβει η φύση, με έναν νέο Αρμαγεδδώνα.

Όπως και να΄ χει πάντως, η άνοδος της θερμοκρασίας, η τήξη των πάγων και οι μεγάλοι τυφώνες θα συνεχίσουν να μαστίζουν τον πλανήτη μας και το 2019.

Ο Νοστράδαμος ωστόσο το πάει αρκετά βήματα… παραπέρα, καθώς ισχυρίζεται πως η άνοδος της στάθμης των υδάτων θα βυθίσει τη Γη! Οι τρομερές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα οδηγήσουν επίσης σε περισσότερους πολέμους και συγκρούσεις, καθώς η ανθρωπότητα θα παλεύει για την επιβίωσή της, ενώ θα εξαναγκαστεί σε μαζικές μεταναστεύσεις.

Σύμφωνα τέλος με εκπομπή του YouTube υπό τον τίτλο: «Ανεξήγητα Μυστήρια», ο Nοστράδαμος είχε προβλέψει ότι τα ζώα και οι άνθρωποι θα «δεσμευτούν» μ' έναν απίστευτο τρόπο στο μέλλον.

«Οι άνθρωποι θα πλησιάσουν περισσότερο τα ζώα από ποτέ. Θα είναι πιο κοντά σε αυτά από ό,τι στους συνανθρώπους τους», φέρεται να υποστήριξε ο Γάλλος αστρολόγος, αφήνοντας επίσης να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι θα μιλούν με τα ζώα. «Οι χοίροι, μάλιστα, θα γίνουν τα αδέρφια των ανθρώπων», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.

Πηγή


Loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου