Αναζήτηση

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Κύπρος: Σοκαριστική υπόθεση αιμομιξίας,μεγάλη προσοχή γονείς που αφήνετε τα παιδιά σας...Πρωτοφανής υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο. Στο δικαστήριο ο θείος, η θεία και τα δύο ξαδέλφια
Στο δικαστήριο οδηγούνται οι τέσσερις ύποπτοι για την συγκλονιστική υπόθεση οικογενειακού βιασμού και κακοποίησης που ήλθε στο φως στη Λεμεσό και την Πάφο.
Η υπόθεση «είδε» το φως την Τρίτη, όταν τρία αδέρφια και μία ξαδέρφη κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση από τους θείους τους και τα ξαδέρφια τους επί σειρά ετών στα σπίτια τους στη Λεμεσό και την Πάφο.
Οι τρεις γυναίκες και ο άνδρας, ηλικίας σήμερα 29, 34 και 27 ετών κατήγγειλαν ότι από το 1992 μέχρι το 1999 υπέστησαν κατά συρροή βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από τον θείο τους και τα δύο ξαδέρφια τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη «Σημερινή», η θεία παρακολουθούσε τις σεξουαλικές πράξεις, ενώ τα παιδιά αναγκάζονταν και να παρακολουθούν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.
Οι σεξουαλικές επιθέσεις, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, γίνονταν κάθε φορά που οι γονείς των παιδιών τα άφηναν στο σπίτι των θείων τους και τα παιδιά δεν κατήγγειλαν τους βιασμούς, γιατί νόμιζαν ότι κανείς δεν θα τα πίστευε.
Φυσικά, αμέσως μετά τις καταγγελίες των τεσσάρων, η αστυνομία συνέλαβε την οικογένεια των θείων τους και σήμερα Τετάρτη θα οδηγηθούν στο δικαστήριο καθώς διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, του βιασμού, της απόπειρας βιασμού, της διαφθοράς νεαρής γυναίκας κάτω των 13 ετών, της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και της άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.
Πηγή: 24h.com.cy

..... ..... ..... Πωλείτε: τηλ.6984317304

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου